N-ai cum sa nu faci glume cand pui o intrebare atat de prosteasca. Dar du-te, de ce nu, mai fac si alea un ban pe spatele unor creduli ca sa nu va zic altfel.
Tu isi dai seama ca este absolut imposibil sa determini viitorul? traim intr-un univers atat de haotic incat este imposibil de stiut unde se afla un foton,ceea ce inseamna ca maxim se poate ghici atat, dar a spune clar viitorul este imposibil de aflat, sunt atatea posibilitati incat orice este posibil, viitorul il cream noi, noi il cream cu fiecare secunda trecuta si prin influenta mediului incinjurator, daca e vrajitoare de ce nu spune 6 numere banuiesc ca nu e asa greu sau leacul pentru o boala, chiar ele mor, se imbolnavesc, culmea nu stiu propiul viitor, natura e prea minunata sa existe ceva supranatural
Omule, ce glume, ca e trist de tot.
Auzi, asa, de curiozitate: daca cineva ar sti viitorul, n-ar baga niste bilete castigatoare la 6/49 sa castige niste meleoane de iepuroi (= milioane de euro) fara efort? Eu unul asa as face. Variante alternative: orice pariuri, la care ai sti dinainte rezultatele. Daca insa, in loc sa stiu viitorul, as fi doar un sarlatan nenorocit, m-as apuca sa "gîcesc" viitorul altora (si sa le iau banii, desigur).
Daca ai macar doi neuroni si o sinapsa intre ei, intelegi ce am vrut sa zic.
Uite, hai sa-ti spun eu viitorul: life sucks and in the end we all die (= viata e de rahat si la sfarsit crapam cu totii).
Sau, cum spunea un cuplu umoristic:
Viata trece.
E rahat cu apa rece,
Insa trebuie mancat.
Vrajitoria e de partea raului cum nu exista magie alba! Tu decizi a carei parte esti! Daca faci asta te indepartezi de Dumnezeu!
Davyduchiha2001 întreabă: