Daca tie ti-l place, n-ai decat sa-l cumperi.
mie in general nu prea imi plac telefoane cu touchscreen pentru ca sunt putin prea pretentioase
Http://www.telportal.ro/telefon-LG_KP500%20Cookie.htm
Pare un telefon ok. Sincer eu imi aleg telefonul in functie de cel pe care l-am avut inainte. Daca am avut un telefon mai prost, dupa aceea imi iau unul mai bun.Trebuie sa te folosesti si de utilizarile acestuia.;)
Mi se pare destul de bun telefonul, depinde ce iti doresti tu. Eu zic ca merita.;)
Http://bit.ly/bfZY44 ia-l de aici si daca nu iti place il poti returna in 30 de zile si primesti banii inapoi
Am avut si eu si sincer... era destul de bun.bateria putea fi mai buna. tine doar 3 zile daca nu ii faci nimic si cam 2 zile cand il folosesti.sau chiar mai putin in rest e destul de bunicel
Deci eu m-am uitat dupa acest telefon pe net este foarte bun are multe aplicatii frumoase si face niste poze super dar bateria te tine putin asta e singurul lui defect. Uita-te si dupa LG GD 510 are un prieten si mi se pare super :d sau dupa un b3410 delphy de la Samsung astea mi se par super si LG GD 510 se incarca si la soare