| ღβ3b3LuSa a întrebat:

Va rog fiti sinceri sa imi iau sau nu telefonul lg kp500 cookie? Este bun? Multumesc pentru ajutor

8 răspunsuri:
| GlamorousGirl111 a răspuns:

Daca tie ti-l place, n-ai decat sa-l cumperi.
mie in general nu prea imi plac telefoane cu touchscreen pentru ca sunt putin prea pretentioase

| AmberMyth1 a răspuns:

Http://www.telportal.ro/telefon-LG_KP500%20Cookie.htm

Pare un telefon ok. Sincer eu imi aleg telefonul in functie de cel pe care l-am avut inainte. Daca am avut un telefon mai prost, dupa aceea imi iau unul mai bun.Trebuie sa te folosesti si de utilizarile acestuia.;)
Mi se pare destul de bun telefonul, depinde ce iti doresti tu. Eu zic ca merita.;)

| Alien a răspuns:

N-am gustat din el!

| fif2002 a răspuns:

Http://bit.ly/bfZY44 ia-l de aici si daca nu iti place il poti returna in 30 de zile si primesti banii inapoi

| Sabi07 a răspuns:

Am avut si eu si sincer... era destul de bun.bateria putea fi mai buna. tine doar 3 zile daca nu ii faci nimic si cam 2 zile cand il folosesti.sau chiar mai putin in rest e destul de bunicel

| jinx a răspuns:

Sincer tel sunt bune intr-un fel merita

| winter_3268 a răspuns:

Deci eu m-am uitat dupa acest telefon pe net este foarte bun are multe aplicatii frumoase si face niste poze super dar bateria te tine putin asta e singurul lui defect. Uita-te si dupa LG GD 510 are un prieten si mi se pare super :d sau dupa un b3410 delphy de la Samsung astea mi se par super big grin si LG GD 510 se incarca si la soare smug

Întrebări similare