| FunKie999 a întrebat:

Va rog frumos,ajutati-ma si pe mine,repede,cu ceva! Am facut o pagina pe Facebook pentru a-l umili pe amicul meu,insa cineva a descoperit si i-a zis acestuia cine a facut pagina! Dati-mi si mie,va rog mult, o idee cat mai originala de a ma razbuna pe acea perstoana! Funda!
Multumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| 2105 a răspuns:

Pai ai putea sa ii faci o farsa ca depilda la scoala sa ii pui o perna cu vanturi, sa ii inlocuiesti sanponul cu otet sau fai si ei o pagina de facebook

| LolaLollita a răspuns:

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te. Daca vrei as fii fericit o viata, iarta.

| Alexiaaa09 a răspuns:

Chiar este necesar sa te razbuni? Nu poti pur si simplu sa ignori acea persoana si sa-i demonstrezi ca esti mai matura ca elwinking Eu spun ca nu este frumos ce ai facut de la bun inceput facand acea pagina pe Facebook. Poti pur si simplu sa stregi pagina si sa inchei orice treaba cu acele persoane si sa incerci sa le eviti happy Bafta.

| betty09 a răspuns:

Daca este neaparata nevoie sa minti desi nu este frumos, ca ajungi in iad, poti sa
Exemplu: 1 poti recunoaste
2 fa-ti inca o pagina de facebook si spune ca esti cineva din familia ta si ca nu este adevarat. sper ca te-am putut ajuta. scuza-mi greselile de ortografie