| MrsBrunetzyka a întrebat:

Va rog frumos sa nu va suparati pe mine, in special legiuitoarea sau cei ce o "apara" pe legiuitoarea! Sincer, pe mine ma cam deranjeaza: "BUNA!" "Pa, pa" eu inteleg ca ea vrea sa fie politicoasa, dar devine inervanta ...Credeti ca ar fi bine daca i-as zice?! Eu de obicei dau mereu cartile pe fata! Sau daca vede intrebarea sa ma inteleaga. Eu una m-am saturat si de chestia asta si de cei care ne ia la misto! Va rog, ce care stiu sa vorbeasca frumos, aceia sa scrie la intrebarea mea un raspuns, nu cei care au de gand sa zica cine stie ce jignire!

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poate mă lămurești și pe mine care este cu adevărat problema ta?
Sunt lucruri multe de făcut în lumea asta decât să fim în centrul atenție cu orice pretest, subiect puieril ori în polemică.
Deci?
Nu am nevoie să mă apere nimeni, mă apăr și mă reprezint singură, nu îmi este rușine cu mine și pot purta un dialog.
Este o diferență în a respecta și a fi "șmecher de site"! Nu m-am născut mâine și am murit ieri.
Pa, pa.

mira
| mira a răspuns:

Fii exigenta si cu sine.Se spune "enervant" si ne "iau"la misto. Oricine are dreptul sa raspunda la o intrebare.

| Dannyjj a răspuns:

Nu iau partea nimanui, dar mie mi se pare ca vrea sa fie politicoasa, nu inteleg ce te deranjeaza, nu inteleg de ce te-ai saturat ca spune cuvintele "BUNA!" "Pa, pa", eu zic ca da dovada de respect chiar daca o repeta la fiecare raspuns dat de ea. Nu este o regula care sa interzica salutul pe acest site.
Craciun fericit!

| Dannyjj a răspuns:

@DeNyyy are dreptate.
@RalukDanootsa de ce nu ai zis nimic de acele persoane care pun la fiecare raspuns al lor "funda?", nu ar trebui sa te deranjeze cu nimic daca cineva de pe tpu.ro saluta.

| DeNyyy a răspuns:

Sincer.nu stiu de ce te-ar deranja.decat sa te deranjeze cuvintele pe care le spune utilizatorul "Legiutoarea" mai degraba te-ar deranja intrebarile care au la sfarsit..." fundita". nu mai baga si tu de seama.treci cu vederea.in concluzie.conteaza doar valoarea raspunsului nu? te-am pupat. Craciun fericit!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine nu ma deranjeaza acesti oameni, faptul ca ti se adreseaza cu "Buna" inseamna ca are respect pentru tine, si pentru ceilalti, si faptul ca incheie un enunt sau o conversatie cu "Pa, pa " nu deranjeaza, doar nu vrei sa-ti spuna " Io plec, pa ba", nu?

| τττ a răspuns:

Invidia își face apariția?
De ce să ne ia la mișto? Ne-a înjurat? A folosit conținutul obscen?

| hamham_1461 a răspuns:

Pai da dar fata vrea sa fie politicoasa cum ai mentionat si tu ei bine eu nu ma pot baga sunt problemele voastre si nu este frumos sa ma bag in neinteleerile voastre eu nu apar pe nimeni decat pe mine si familia in rest nu! Imi pare rau ca iti spun dar nu ma bag deoarece este cearta voastra si aveti niste lucruri de rezolvat! Craciun Fericit!