Ori e plina evacuarea de praf si nu se mai raceste, ori ai probleme cu sursa. Trebuie sa mergi la service, nu recomand sa-l deschizi tu!
Numai bine, Shin
Se stinge de tot.sau se stinge doar ecranul? ori trebuie windowsul reinstalat, ori probabil sa defectat vreo placa.de baza.sau cea video. reinstaleaza windowsul si daca nu mere si tot asa figuri face ar fi recomandabil sa te duci la reparatii
Se stinge de tot, cred si eu ca se supra inkalzeste? dar ma va costa mult reparatia daca ziceti cai strikata chestia aia care raaceste?
Ce iti pot recomanda e sa mergi in service cu el daca mai are garantie. daca nu mai are garantie, eu zic sa il desfaci si sa vezi la cooler daca nu blocheaza praful sau ceva resturi alimentare(scrum, firimuturi, etc). sau ai putea sa reinstalezi windows-ul si daca si atunci iti face aceeasi problema ca se stinge la instalare incearca ce am zis mai sus.
Asa e, cum zice shin. La filme si in joc procesorul si placa video sunt mai solicitate, consuma mai mult si se incalzesc: ori nu e racirea eficienta, ori sursa nu face fata. Asta ar fi cel mai probabil, la prima vedere. Du-l la service.
Pai da, exista si, un fel de suport (ca o sasuta mica, cat "fundul" laptop-ului), unde sa pui laptopul, care este cooler mai mare, ceva de genul, se gaseste si la dcshop. Sau, poti avea probleme cu el, sa fie acoperita evacuarea de praf, eu unu, la jumate de an deschid unitatea si bag aspiratorul pe ea, asta de acum 3 veri cand mi-a bubuit sursa, frigea de puteam sa fac oua pe ea.
Dacanu mai ai garantia la el desfa-l si scoate ventilatorul curata fantele de aer de praf si o sa mearga iti zic din proprie experienta