"La multi ani cu sanatate sa iti dea Domnul de toate, la multiani si numai bine sa te uit chiar nu imi vine, la multi ani si sa traiesti, te voi iubi chiar si in veci"
La multi ani! orcine ar fi
sper ca ti-a pl, mi-a venit pe moment
Pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ti-a iesit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune. Este ziua ta si numai aO floare de ziua ta
Intr-o gradina inmiresmata
ma plimb si-o floare imi zambeste.
O alta floare mai frumoasa
ca-i ziua ta imi aminteste.
M-aplec sa rup firava floare
ca sa ti-o daruiesc,
o strang in brate si-o sarut
si simt apoi cat te iubesc!
Dar floarea iute se ofileste
si nu pot sa ti-o dau asa,
deci singurul dar iubito
e "La Multi Ani" din partea mea! ta. Azi trebuie sa crezi in visele tale! Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite! Precum Sf. Apostol Ioan era ucenicul preferat al lui Christos, cel pe care acesta il iubea cel mai mult dintre ucenicii sai, asa iti doresc si eu tie, Ioana, sa fie unul dintre cei mai iubiti si preferati copii ai lui Dumnezeu. Iar daca pana in acest an al solemnitatii zilei tale nu aveai cunostinta de etimologia cuvantului Ioan, afla acum asadar ca acesta semnifica - dar al lui Dumnezeu, daruit de Dumnezeu. Iar asa cum iubirea si darul lui Dumnezeu, care este izvorul vietii si al oricarui bine, sunt vazute existand din mai multe perspective: in lumea greaca si latina prin notiunea de lumina, in lumea germanica prin notiunea de bine si in lumea slava prin notiunea de bogatie, asa iti urez si eu tie ca gasindu-te sub protectia lui Dumnezeu sa devii tu insati bogata, mai ales in intelepciune si iubire. La multi ani.La multi ani iubire!
Iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire! Ai grija de sufletul tau si... picteaza-ti viitorul doar in culori trandafirii! Doar asa nu vei fi un. daltonist al inimii...
'Este ziua ta si nu pot sa`mi stapanesc euforia, la multi ani, multa sanatate si sa traiesti cati km de autostrada are Romania! Cu drag ( numele tau' . Hehe, mie`mi place mult asta il scriu pe majoritatea felicitarilor e mai comic deci merge daca persoana respectiva are simtu` umorului bineinteles >
"Poate ca e un mesaj purtat de vand, datr iti doresc toata fericirea si dragostea de pe pamant"
In acest ajun magic va doresc un sincer la multi ani, multa sanatate si fericire.
funda?
lucian13 întreabă: