| Iσαηα a întrebat:

Va rog fumos. vreau si eu niste statusuri dragute... cat mai captivante. Va rog frumos. Despre viata, fapte, lume etc.
MULTUMESC ANTICIPAT!

FUNDITA! si VOT![celor mai interesante] Nu vreau multe copiate de pe net. vreau 2 si bune!love struck

Răspuns Câştigător
| yaVanilla a răspuns:

Nu conteaza cat ma iubesti... atata timp cat te prefaci!
Unii oameni cred gresit ca opusul dragostei este ura, eu cred ca este indiferenta
Daca as spune ca te plac, te-as minti … TE IUBESk!
O lacrima am varsat pentru tine, o lacrima ce pe obraz a curs usor. si s-a prefacut intr-un vis de amor...
E o nebunie sa urasti toti trandafirii, doar pentru ca te’a intepat un spin!
Dragostea se naste din priviri, creste pe buze si moare in lacrimi...
Cand iubesti puternic, gasesti intotdeauna ceva nou in persoana iubita!(Pascal)
Ce e dragostea? Nevoia de a iesi din tine insuti.[Ch. Baudelaire]
Ce sublima copilarie este si amorul! (Al. Dumas - fiul)
Picioarele tale sunt obosite? Pt ca ai alergat prin mintea mea toata ziua...
Sarutul tau inca il mai simt pe buze. ma faci sa plutesc atunci
Dragostea e o sageata ce iti face rani de foc… supara cel ce iubeste… cel iubit isi bate joc
Cea mai stranie formã de a îndepãrta pe cineva este a sta lângã el si a sti cã nu-l vei putea avea niciodatã.
Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata.(John Gay)
Cine poate pune frau indragostitilor si sa dea legi?
Cine umbla dupa iubire, n-o va gasi
Adesea, oamenii uita ca una din componentele importante ale dragostei este vointa de a iubi.

4 răspunsuri:
| Nevermindd a răspuns:

- Viaţa ne-a fost dată pentru a o trăi, nu pentru a o gândi.
- Trecutul nu este o arhivă, o magazie, unde scuturând praful, găseşti şi azi şi mâine şi poimâine aceleaşi lucruri, mai uzate, mai şterse, dar în fapt aceleaşi.
- Trecutul trăieşte, e viu, se schimbă în funcţie de ceea ce ni se întâmplă.
- Împărţind timpul, omul a descoperit că el curge ireparabil. A observat că "azi" devine "ieri" şi că umbra copacilor se alungeşte spre asfinţit. În clipa aceea a devenit melancolic şi a descoperit regretul. Dar era prea târziu.
- Lumea are prostul obicei să nu te lase să uiţi exact ceea ce ai vrea să uiţi.
- La urma urmei, lumea e plină de rataţi. Câţi ar putea spune că şi-au văzut împlinite toate aşteptările? Poate, e chiar o lipsă de modestie să declari: sunt un ratat! Ca să devii "ratat" trebuie să fi avut nişte visuri înalte, nişte ambiţii mari.
- Îmi iubesc ţara atunci când nu mă uit la televizor şi când nu merg pe stradă.
- Cu toate mizeriile şi nedreptăţile ei, lumea e singurul loc unde putem spera să ni se facă dreptate.
- Nu dispreţui lucrurile mici; o lumânare poate face oricând ceea ce nu poate face soarele niciodată: să lumineze în întuneric.
- Noi suntem ca un cântec, nu credeţi? Un cântec nu se poate cânta niciodată de la sfârşit spre început. Trebuie să-l cânţi totdeauna îndreptându-te spre sfârşit.
- Viaţa însăşi e o stare de tranzit între naştere şi moarte, un peron unde te zbaţi să ocupi un loc într-un tren... eşti fericit că ai prins un loc la clasa I sau la fereastră, altul e necăjit că a rămas în picioare pe culoar, alţii nu reuşesc să se prindă nici de scări, rămân pe peron să aştepte următorul tren. Şi fiecare uită, poate, un singur lucru. că trenurile astea nu duc nicăieri; cel care a ocupat un loc la fereastră este, fără să ştie, egal cu cel care stă în picioare pe culoar şi cu cel care vine abia cu următorul tren. în cele din urmă se vor întâlni toţi undeva, într-un deşert, unde chiar sinele se transformă în nisip, în loc să se uite în jur, oamenii se îmbulzesc, se calcă în picioare, îşi dau ghionturi...
- Cred că lumea a fost prea mare pentru mine. În schimb, o lume redusă la "doi" mi s-a părut ideală.
- Nu putem începe să murim decât uitând.
- Tot ce e pierdut, e pierdut definitiv când e vorba de timp. Şi atunci, ce importanţă mai are să-ţi aminteşti ceva ce n-o să mai ai niciodată?

| justme_9740 a răspuns:

"Daca pozele-ar vorbi
Amintirile ar fi vii
Am stii iar ce gandeam cand eram copii
Probabil poza ta din rama ti-ar sopti :
'Stii, nu esti ce-mi doream sa fii.'"

"Te tarasti cu greu prin viata, zilele le numeri si zbieri
Ca timpul trece greu atunci cand suferi.
Inima se rupe, iti plange sufletul
Acum doar in poze iti mai vezi zambetul"

"E doar un vis frumos care se tot repeta
Si doar in visul meu gasesc lumea perfecta
Nu`ncerca sa clipesti ca risti
Nu vrei sa vezi oameni tristi.
De azi traiesc cu ochii`nchisi"

| beautiful95 a răspuns:

Si tot ce spun e:frumoasa e copilaria
Gandurile sunt umbrele senzatiilor noastre-intotdeauna mai intunecoase,mai goale,mai simple.
Ai incredere In inima ta daca marea ia foc,si traieste cu dragoste cand stelele merg inapoi.
Chestia e ca, pana ajungi sa citesti o fata ca pe o carte deschisa, iti expira permisul la biblioteca.
Muzica e focul, viaţa e un fitil, ea m-a-nvăţat să fiu matur şi uneori copil.

soryy daca ti-am dat prea multe dar mie toate imi plac
funda?

| andrasabrina a răspuns:

A visa inseamna a trai dar a trai nu inseamna a visa