anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog help! Deci... prietena mea, a inventat o fata ( cassandra...) si a inceput sa isi bata joc de un baiat din clasa... Si'a facut un nou id, si vorbesc impreuna pe mess. El i'a cerut o poza, si prietena mea i'a dat o poza cu o fata! De atunci lui, ii place de fata inventata, fata din poze! Ieri mi-a zis sa intru si e tu pe id'ul ala, mi-a dat parola, si am inceput sa vorbesc cu el, din toate astea, din cate am vorbit, mi-am dat seama ca e foarte sensibil... chiar prietena mea a propus o intalnire azi, care a avut loc deja... si "casandra" nu a venit, adica noi eram in parc... nu vreau sa il fac pe el sa sufere, cand o sa afle, mai ales ca s-a indragostit de cineva... care nu exista... sad dar si prietena mea m'a rugat sa nu zic nimanui! acum cum sa ies din situatie? sad ea e mai rautacioasa, si nu isi da seama ca o sa aiba consecinte, am incercat sa o inmoi putin... si nimic! Ce pot face?

Răspuns Câştigător
nony
| nony a răspuns:

Nimic.Cine te obligá sa intri in jocul ei? Ea este Cassandra.sa se descurce daca ii plac jocurile murdare.Nu este treaba ta sa scapi pe altii, cum nici altii nu te scapá pe tine din nici o incurcaturá.
Dar, daca totusi vrei sa scapi elegant din situatia asta.schimbá-i parola la adresa de messhee hee
Si cand va intreba ce s-a intamplat .nu stii nimic. Oricum nu poate sa-si mai faca aceiasi adresá. Si de fiecare datá faci la fel.Nu o sa aibá rabdare sa-si faca 5-6 adrese de messwinking

9 răspunsuri:
Shin
| Shin a răspuns:

Mdea... funny. Vrei sa-ti spun eu deznodamantul? Baiatul asta o sa sufere ceva cand o sa vada ca a fost luat de fraier, dar o sa-i treaca. Si apoi, la ceva timp, colega ta de clasa o sa dea peste un tip care-i place si dupa cateva saptamani o sa intre pe TPU ca sa puna intrebare "Am facut dragoste pentru prima data si de atunci nu ma mai suna si ma evita non-stop". Draga Irina... Karma chiar exista... si cand te loveste, te loveste bine.
Eu i-as spune prietenei tale sa inceteze, daca nu ii spui lui adevarul. Fa un bine decat sa stai ca observator, esti la fel de raspunzatoare ca si ea...
Numai bine, Shinwinking

| www a răspuns:

Vad ca nu ai spus la nimenirolling on the floor.

Spune-i ca nu mai vrei sa razi de baiatul ala si gata, daca ea vrea sa faca asta nu ce sa ii faci.

| Kidu a răspuns:

Exact intr-o situatie din asta am fost si eu, numai ca mie imi placea baiatul, si desi "prietena" mea, rautacioasa fiind m-a rugat sa nu-i spun, eu am considerat sa-i zic adevarul acelui baiat pentru a nu suferi mai tarziu.Si baiatul cum era de treaba.nu i-a zis prietenei mele, deci nu s-a intamplat nimicdevil

| andreig a răspuns:

Lol, cica "fata inventata, fata din poze" rolling on the floor)) cum sa fie inventata, "care nu exista", de vreme ce e in poze exista, el s-a indragostit de ea cu toate ca nici nu a vorbit cu ea! Ce copile mai sunteti laughing)

| r8driver a răspuns:

Ce prietena ai=)

| GoSsip GiRl a răspuns:

Da nu este bine, dar ea t i-a zis ca sa nu spui la nimeni si tu ai spus si nu este bine.sigur daca acel baiat va afla o sa se simta rau. dar mai bine nu spuneti nici una nici alta ca apoi se va simti foarte prost.

ar trebui sa inventati ceva ca a plecat pentru tot deauna ceva de genu.

| adrykiba a răspuns:

Ai 3 solutii. 1) ii spuneti adevarul chiar daca se va surara rau de tot pe voi si il va rani oricum fapta este consumata... 2) inventati o scuza ca acea cassandra sa nu mai doreasca sa vorbeasca cu el dintr-un motiv sau altul... dar asta iar il va rani, pentru ca el deja a pus suflet si va crede ca acea cassandra doar a facut batjocura de sentimentele lui.si ultima optiune care o cred eu convenabila este sanu mai intrati deloc pe acel id...si el cu timpul o va uita.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Of, of. Iti mai amintesti ce am spus eu...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tin sa te anunt ca tot raul pe care il facem altora se va intoarce impotriva noastra.Noi, ca oameni, iertam dar viata nu o face...