Pai ori se dau mari mereu, fac pe "gigolo"s. a, doar ca sa se bage mai mult in seama, sa fie in centrul atentiei.
Iti ia apararea daca e cazul, indiferent de situatie
Te suna des, pe mess la fel, vorbiti mult, el intra mereu in discutie, incearca sa afle cat mai multe despre tine
Privirea spune multe iar...
Fundita?
Daca iti zambeste, sta pe langa tine, se inroseste cand te vede, se uita frumos la tine si mereu cand e in preajma ta se aranjaza si miroase frumos.
Pey in general ei sunt ff usor de citit;)) se uita intens la tine cand cred eu ca tu nu ii vezi, dar tu cum esti fata desteapta bineinteles ca ii vz;))
Te baga in seama cat mai mult posibil
Unii iti fac si complimente dar asta depinde de fiecare baiat.nu toti sunt gnul care sa faca complimente unei fete:P
mai poti citi sh de aici cateva semne http://femina.rol.ro/art/12213-34-8_semne_ca_simte_ceva_pentru_tine.htm
Poi. eu imi dau seama cand un baiat ma place din gesturile lui. din privire. daca te place este atent cu tine.sta pe langa tine si incearca sa se apropie de tine. vb frumos cu tine.glumeste.bate apropouri. dar uneori baietii timizi nu arat acest lucru.sh sunt indiferenti de multe ori ca u sa nu-ti dai seama ca te place.
Charm întreabă:
Corinaa2013 întreabă: