Avantajul e ca faci bani,ca ai ocazia sa cunoste niste persoane care sunt considerate vedete, dar dezavantajele sunt: cand este nevoie de tine tu trebuie sa te duci indiferent de ora la care te-a chemat,poti fi refuzat sa iei un interviu de un sportiv,depinde de sportiv ca poate sa te jicneasca, sa te scuipe, sa te bata.Din pacate au fost cazuri de genul asta.
Paii parerea mea este ca e o meserie banoasa Avantaje sunt ca ai banii si poti sa te intretii si ca poti vizita lumea si cunoaste diferite vedete s dezavntajele nu prea stai pe acasa
Te referi la meseria Jurnalist sau Sportiv nu? daca da atunci
Eu nu sunt contra sportiv ca e ff bine sa faci sport dar faza e ca la 45/50 ani o sa te cam lase puterile nu?
Mai bine juranlist e o meserie ff frumoasa si poti si avansa
AVANTAJE JURNALISM:: profesie frumoasa ( daca-ti place ), iti poti folosi creativitatea, interactionezi cu oamenii, iti dezvolti asa zisul people skills - foarte important
Dezavantaje : S-ar putea sa ti se impuna sa scrii anumite chestii despre cineva corupt, banii eu zic ca sunt finiti/neindeajunsi big grin ( cat timp ai sa scrii, atatia $ primesti. Nu poti face banii sa munceasca pentru. tine, ca in alte domenii ). Daca nu esti un om de echipa, s-ar putea sa ai probleme. Astea mi-au venit pe moment la avantaje si dezavantaje.
Acum AVANTAJE SPORTIV:esti mereu in forma,iei si banii depinde ce sport vrei sa practici, este sanatate curata
Dezavantaje:Odata si odata vei obosi, esti mai aproape de accidente cam atatea mi-au venit Multa Bafta SI funda? :
Avantaje in afii jurnalist:Te duci in multe locuri.primesti multi bani
Dezavantaje:Cinestie, poate atunci cand faci un reportaj, tocmai atunci e cutremur
rusnacvalentin întreabă: