| dragutanoxana a întrebat:

Va rog mult spuneti-mi va rog cum as putea sa-mi deschid visa pentru Noua Zelanda fiind cetateana a republicii moldova

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde pentru ce vrei, turist sau munca? daca vrei turist trebuie sa demonstrezi cu bani si scrisori de recomandare ca ai unde sa stai si cu ce sa te intretii, pentru studii este acelasi lucru-doar daca ai bursa se schimbaentru munca trebuie sa te prezinti la ambasada cea mai apropiata, cu toate diplomele pe care le ai, curriculum vitae posibile de care dispui si sa stii sa vorbesti engleza, o oferta de munca daca o ai sau daca tu cauti iti lasi actele la ei si or sa te cheme pentru un interviu, ai sa observi ca exista un sistem de calificare anual si in functie de acest tabel calificativ si de punctele(note, calificative)pe care o sa le primesti la ambasada la interviu poti fi un candidat pentru posturile libere care se scot pentru anul viitor, niciodata pentru cel in curs.

1 răspuns:
| dragutanoxana explică:

Am un prieten care ma invita in Noua Zelanda sa stau la el, el v-a achita toate cheltuielile mele, ce trebuie sa fac in aceasta situatie