1.Si ce usor e sa zambesti` • cand ai incredere`n ceea ce esti` •
2.Si o pisica devine tigroaica daca traieste in jungla
3.Si maine e o zi • Si maine voi zambi • Chiar daca mi`e greu • Voi zambi mereu
4.Ca nimeni nu stie mai bine ca tine ce simti • Il iubesti doar pentru tine nu pentru parinti.
• De-ai privi adânc în ochii mei • Ai vedea ce-nsemni pentru mine • As renunta la toate pentru noi • Nu pentru iubire •
• Uneori amintirile trebuiesc pastrate • Insa cei mai multi se feresc sa faca asta. •
•Are o aura ce te-atrage • Stie ca o placi • De-aia nu te lasa-n pace • E atat de tacuta • Misterul iti provoaca o privire pierduta •
| • Intotdeauna pregatita pentru raul care vine • Intotdeauna fericita daca treaba merge bine •"
• Am invatat sa respect • ea respecta doar banii • Eu am invatat sa lupt singura • ea e zero fara tati si mami •
• Din cauza ta sunt fericita!
• Mereu cu zambetul pe buze • Nu se streseaza • Nu prea o intereseaza ce urmeaza •
• E de ajuns sa am incredere in mine • In ce pot sa fac ca sa fie bine • Poate intr-o zi iti vei aminti • Ca am avut grija de tine • Macar o zi •
• Nimeni • Nu poate fi la fel ca tine! • Tu imi dai incredere in mine! •
•Mereu vei cauta la o alta Ea • Ceea ce adorai la mine candva •
• Vii • Pleci • Mi`e totuna • O sa fie altu`n locu tau • Intotdeauna •
"• Ma inalt sa zbor • Din nou • Dar uit ca aripile le-am pierdut • Cad si dau cu capu' de trecut • Si doare iar • Cum a durut demult • Da' trece • Si-o iau de la inceput •
"• N`ai sa poti pleca fara voia mea • Dar daca`ai sa pleci • Eu te voi urma •"
• Nu inghit in sec • Inghit in demisec • Urmatoarea lege o astept direct • Ma exprim sa intelegi mesaju` • Eu nu`s mata sa`mi cenzurez in fata ta limbaju •
• Am vrut sa uit tot ce'a durut • Sa intorc pagina si sa spun: A trecut, • Nu'mi pasa ce'a fost candva • Sunt alta acum • Si alta e viata mea •
• Inca am suflet de copil • Care refuza sa creasca • Mi`e egal cu tot ce spune lumea asta proasta •
• Si cautai • CAutai • Te uitai in stanga • In dreapta • El nu era • Lacrimile nu se opreau • Dar acum? • De ce te prefaci ca nu-l mai placi? • Cand fardul ti s`a uscat pe obraz? •
• mi-as dori sa mai fiu fetita mica • Pentru ca juliturile din genunchi se vindeca mai repede decat inimile frante •
• Nu incerca sa fii a lor • Sunt multi care nu stiu ce vor • J` tine mereu deschisa o ureche • Sunt niste secrete • Doar intre fete
• Model de femeie care caute scanteie • Il parasesti pe fraier • Asta`i cea mai buna cheie •"
• Nu conteaza in ce maniera ne'am imprietenit • Conteaza ca suntem de nedespartit •
• Putem spune ca ne stim din totdeauna • In momente grele ne-am intins una alteia mana •
• Si poti sa`mi iei ce vreei • Cand am langa mine toti prietenii mei •
• mi-ai dat Doamne tot ce`i mai frumos nu se putea • mi-ai dat speranta s`o traiesc si`o traiesc prin ea
•
• Respectu` este ceea ce primesti • Pentru ceea ce faci • Si o faci bine • Tu ma barfesti pe mine • Deci din respect ma pis` pe tine
Toti avem probleme • Conteaza cum le facem fata • Nu le da prea multa importanta • N`ai decat o viata •
• Am invatat sa suport • viata e grea • Dar nu suport un tradator • Asta-i boala mea •"
• Facem tot ce stim si nu ne oprim • Traim viata din plin
• Facem ce stim
•
• Nu visam mashini luxoase • Nici castele din povesti • Trezeste`te baiete • Q astea nu ne cuceresti! •"
• Pentru ca Ea nu m`a lasat niciodata la greu :* •"
• Peste toate trecem cu capul Sus • Ne avem una pe alta si asta`i mai Presus •
Cu tine in gand, stau noapte si zi
, si nu stiu viata fara tine cum ar fi
.
10 vieti de'as sta cu tine tot ar fi putine
• Esti locu'n care intotdeauna m-am intors • Tu ma aduci la normal cand sunt intoarsa pe dos •
? Ce te face sa crezi ca el era "The one"? Ai crezut ca stai o viata? Dar n-a trecut un an? Ai pus prea mult suflet? Nu-ti face corectie!? N-ai gresit cu nimic? Deci ia-o ca pe o lectie!?
• M'ai atras cum ai stiut numai tu • Si'am ramas doar a ta cu sufletul • M'ai atras cum nu a facut'o altcineva • Si de atunci locul tau e in inima mea •
• In mintea si inima mea o sa ramai toata viata • Chiar si atunci cand am sa mor si in mormant am sa-ti duc dor! •
» Ce spun acum bagati la cap: Eu va iubesc cu adevarat. Pe tine surioara mea. Si pe tine dragostea mea
»
? Multi cred ca pot gandi pentru noi? Dar noi nu inseamna mai multi
? Noi inseamna doar 2
? Mandria n`are loc in doi? Ca ea e prima care naste un razboi?
`• Fiecare poveste are un sfarsit. Dar. In viata. Fiecare sfarsit are un nou inceput. •
Du`te. somn usor. Fa bine. in viata mea sa nu te mai strecori. Daca vrei sa mai dai ochii cu mine. sa stai. retine. Ramai cat vrei dar nu incerca sa gandesti pentru mine.
? Daca vrei sa ma cuceresti. Invata sa iubesti?
pfff. Ce sa-ti Fac? asta e Firea. credeai Ca n Viata Te inseala Doar privirea?
•[] Sa nu ma intrebi de ce lumea din jur nu mai e. in mintea mea acum traiejti doar TU. [
]•
[] Orice s`ar intampla el p mine` ma iubeste`[
]. Eu sunt fetita lui. si fara mine`innebuneste` [
]
Accepta-ma Fara Nici un regret. Promit Ca O sa Fiu Singurul` Tau Defect. []
Acolo sus intr-un colt de cer
E lumina si pot sa sper
Ca intr-o zi eu voi afla
Unde esti iubyrea mea
Acolo sus intr-un colt de cer
Se afla sufletul meu stingher
Dar stiu ca va veni o zi
În care eu te voi gasi
invata sa suferi de vrei sa iubesti, invata sa fii liber de vrei sa traiesti, nu dispera cand viata te apasa si nu plange de-al tau destin... caci dupa lacrimi viata-i mai frumoasa, cum dupa soare ceru-i mai senin.
"» Doar viata pe care o traim pentru altii este o viata ce merita sa fie traita. [?] «"
___Si daca nici acum nu o sa`mi spui buna, am prietene care ma suna sa`mi zica,, Fattta esti de 100 de ori mai buna! "; x
___Crezi ca nu simt? Te uiti insistent la mine si nu'ti pasa ca te mint Iti doresti doar o privireVz in ochii mei iubire:X Adv! Dar nu e pentru tine!
____Nu mai sunt fetita pe care o Stiai u`mai Demult Poate nici n`ai observat De la un timp am Mai crescut Aqum tzipa ca M`ai pierdut!
_______M'ai avut si m'ai pierdut.Acum ma vrei, nu se mai poate, oricare va fi ea nu va lasa amprenta mea!
_____tiu ca ai face orice ca sa ma ai, dar eu iti zambesc fr siti spun bye bye
____Tu ai fost doar o lectie pe care a trebuit sa o invat, acum este timpul sa invat si altceva!
___ti'am indurat prea multe acum fa ce vrei hai, uitama si gta. fara lacrimi si regrete asta e soarta
___ minte-ma ca ma iubesti, te voi minti ca îmi pasa! *
___Nu team uitt, dar m-am obisnuit fara tine? cand iti va fi dor de mine, aminteste'ti un singur lucru TU M'AI LASAT SA plec
___Am auzit ca lumea vorbeste km mult... nu am timp sa ascult. nu am timp de vorbe'n vant. si barfe. toate astea... nu au km sa ma afecteze. asa e. lasa'i sa comenteze. invidiaa!
___Parfumul meu in bluza ta sh stilul meu in mintea ta, vei cauta PRIVIREA MEA in fiecare EA din viata ta
___Ai crezut ca faci ce vrei Dar ai scazut in ochii mei Daca te purtai discret Te consideram destept
___Nu am nevoie d un BAIAT sa ma simt bine, nu am nevoie de un paznic in jurul meu, am nevoie doar d LIBERTATE si d a putea fi EU
___baieti ca tine gasesc si in recycle bin dar fete ca mine nici pe google
___*cand m-ai avut.nu m-ai vrut.si cand nu ma ai.ma vrei.
___Te maturizezi km greu. si eu nu`s ca mata, sa te iert mereu.
___Cel mai trist lucru în lume, este acela, ca uneori sufletul ti-l ia tocmai acela care nu are nevoie de el
___*va veni timpul cand o sa vorbim din nou, eu o sa rad de multe iar tie o sa iti para rau
___*cand am fost cu tine m-am simtit bine acum ca ai plecat ma simt minunat
___are impresia ca eu stau sa il astept... dar de fapt eu ma indepartez incet...se uita atent.ma priveste cu regret,, asupra mea numai are nici un efect
___de cate ori ma vei privi cu ura si manie de atatea ori iti voi zambi cu multa simpatie
___Nu mai sunt ca la-nceput si asta te doare cel mai mult.
___.plang in hohote de ras. day everyday. auzi bey.[!? ]. hay! da-t?`n morttzii taii
Nu cu ochii se poate vedea in intuneric/
• Privirea Mea Nu Sparge Gheata;> ~ Dar Pe Tine Te Face Bucati !•]
iesiri prin oras, barfe, tot felul, la petreceri la care se aduna tot carteru' mai tarziu urma sa iti faci loc printre artiste cu poze sexy pentru cele mai tari reviste♥:
Sunt Dulce Rau Pe Placul tau[__]De Aia Mori De Dragul Meu____Am Suflet Bun Si Nu Sunt Hoata[-______iTi'Aduc Zambetu' Pe Fata""
Zambeste suav, are privirea de fOc. E dulce si O iubesti, stii bine... Dar ea, deja nu se mai gandeste la tine. Fiindca a gasit pe altu` care O ` apreciaza mai bine! "
Esti jalnica si o stii prea bine.Nu ma uri ca sunt mai buna ca tine. Uraste-ma ca prietenul tau intoarce capul dupa mine si atunci cand e cu tine.
n zambet schitzat dar bine plasat poate dovedi de fapt cine esti cu adevarat. Un zambet aratat persoanei potrivite poate lasa in urma momente inedite
Daca nu esti tu. ti-am spus. mereu va fi ALTU` Inainte sa fii tu, ghici ce? A fost ALTU`
Cand femeia spune "Nu", inseamna "Poate", cand spune "Poate", inseamna "Da". Si daca spune "Da", Inseamna ca nu-i femeie!"
N-am crezut niciodata-n filme. Cele mai mari pretentii le-am avut de la mine. unde sunt acum ma simt in siguranta, lasand in urma mea ganduri de dimineata
iata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti"
a e Barbie altele vor sa o imite La cat de scumpa este Barbie nu prea isi pot permite
Daca eu voi plange si tu vei zambii inseamna ca eu m-am bucurat de placerea de a iubii si tu nu te-ai bucurat de nimic.":X Unde Te Duci Iubirea Mea :O? Dupa Altu Viata Mea :
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, lumea nu se va opri pentru durerea ta.
Zi de zi isi rujeaza pe buze zambetu` ei minunat. Da` nici azi nu s`a inventat un baiat care merita tot ce are ea de dat.
Ei spun ca nimeni nu e perfect, apoi spun ca practica te duce la perfectiune.as vrea sa se hotarasca.
Ce poate fi mai tentant decat ceea ce nu ai?[Si daca te iau mai tare, Facem pariu ca te pierzi la prima strigare?:
Esti unul din cazurile dese de barbati, care afiseaza sentimente pentru interese!
υ luam τoτυl in sεrios si τu τε jucai dε`a iυbirεa. am inversaτ rolurilε. acum τu iεi τοτul in sεrios si ευ ma joc cu sεnτimεnτεlε τalε."
"In 5 minute ne-am cunoscut cat altii intr-o luna.ai si o parte intunecata. mie mi se pare buna
Toti sunteti in stare sa cuceriti o fata, foarte putini sunteti in stare sa o pastrati langa voi.
Se poarta alb, se poarta verde. Se poarta iar cabriolete. Dungi, buline, flori si zebre. Se poarta satenele destepte!
'o sa mai simt pentru altu ce'am simtit pentru tine. am invatat ca dupa'un'altu. tot un altu vine.aceleasi replici. acelasi TE IUBESC. acelasi mi'e dor de tine te doresc.
Nu estiprimu care`nCearca sa ma schimbe`n repetate randuri, dar` estiprimu care intr-un final m`a pus pe ganduri ""
Cand zic gata, pai chiar e gata! N`o sa sterg tot ca sa-ti iert fapta. Sunt solutii, exista mereu altu`.
"Din orgoliu nu-i vei spune, C-a lasat in urma lui. un suflet gol.
n vise apar doar ingeri si fete frumoase.In realitate doar i si tarfe proaste.
Multumita si mandra de mine, pentru voi astea care ma vorbesc de "bine"!
• Poate nu pui pret p zambetull ce ti`l ofeer in fiecaree zii. dar atunci cand nu iti voi zambii. fii sigur ca iti va lipsi.
Ies din cadrul tau si iti dovedesc ca traiesc intens, ca am succes! N`are rost sa ma mai minti frumos, stii.totul are un cost! Tu vei fi mereu un fost model de exemplu prost"
u toti suntem de acord cu frumusetea interioara.Si totusi lesinam dupa ambalaj!
Si e constient ca nu imi face bine, dar orgoliul lui e mai presus de iubire!
Am invatat sa nu pierd timpul cu cineva care nu este disponibil sa si-l petreaca pe al lui cu mine.
In dragoste, este mai usor sa renunti la sentimente decat sa pierzi o obisnuinta!"
In lipsa iertarii.lasa sa vina uitarea!"
Permeabila demonie, tristetea este ruina indirecta a moralei.
ĄŇÐİ întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: