| YepIsSuspended a întrebat:

Va rog sa ma ajutati!

De 3 luni mii se tot trimit mailuri de la RainffaisenBank si nu stiu de ce pentru.ca eu sunt la alta banca.Ma tot sperie pentru. ca tot nu mai inceteazaworried

Va rog sa ma ajutaticrying

17 răspunsuri:
| maxQ a răspuns:

Poi si ce scrie in acem mail?

| Deea_1936 a răspuns:

Ai incercat sa iei legatura cu cei de la banca sa le explici situatia? sau sa le trimiti un mail dar cred ca cel mai bine ar fi sa te duci personal sa rezolvi situatia bafta!

| psiholoaga a răspuns:

Spam. Si eu primesc si nu am nicio treaba cu raiffeisen. Pune-le la spam si nu te mai obosi sa le citesti.

| ellene a răspuns:

Si eu primesc de mult timp mail uri de la ei imi care imi zic ceva de contul meu... faza e ca eu nu am cont, asa ca le sterg direct.Nu te ingrijora

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Si eu primesc si de la rainffainsenBank dar si de la banca transilvania(mai rar de la asta)... Nu le da datele tale si sterge emailurile primite de la eiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa patesc si eu ....pana m-am enervat si tot le-am trimis replica sa ma lase odata in pace ca nu am de-a face cu banca lor si au incetat o perioada dupa care iar au inceput....cine stie poate asta e un mod de-a frauda si e facut de alti...numai ca sa faca rost de date noastre personale, ca din cate stiu eu cei de la banca doar te contacteaza telefonic sau prin posta, nu si prin e-mail...asa cred ca e cel mai sigur sa nu ne lasam fraieriti de cei care ne induc in eroare si sa ignoram.

| danutza a răspuns:

Si eu primesc laughing
si faza e ca nu cred ca is de la banca eu nu am nici o treaba cu ea si nici e-mailu meu nu are de unde sa il aiba happy
cred ca trimit alte pers in locul lor ...nu ai auzit de falsificarea cardurilor si alte cele ...sa nu dai nici nici un cod nimic sau parola

| Gabry a răspuns:

Nu le baga in seama, sterge mailurilewinking

| Daisy. a răspuns:

Si sora mea a patit la fel

nu da niciun fel de date ale tale prin acele mesaje

si eventual mergi la banca si intreaba

surorii mele i s-a spus la stearga mesajele si sa nu dea niciun fel de date

sper ca ti-am fost de ajutorhappy

| Criiss16 a răspuns:

Buna Lolly.Eu sunt minora si si eu primesc mailuri de la banca.Habar nu am de ce.straight faceNu am nici o legatura cu banicle.Multi ziceau ca le-au trimis mailuri dar de ce, nu stiu.Eu nu le citesc, le sterg!

Salutari!happy

| Marii a răspuns:

Si eu primesc tot de la ei. Imi trimit avertizari ca-mi blocheaza contul, ca n-o sa mai pot lua nimic de la ei. Nu te speria, nu-i baga in seama si gata.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Toate mailurile astea sunt atacuri phishing. In toate ti se dau linkuri. Daca faci prostia sa dai click pe linkul cu pricina, hackerul intra in calculatorul tau si incepe sa caute date interesante.
De curiozitate... daca duci cursorul pe linkul ala (fara sa dai click), o sa vezi pe banda gri din josul ecranului, in stanga, IP-ul calculatorului de unde vine mailul, serverul folosit...etc. Sa vezi ca n-are nici in clin, nici in maneca cu vreo banca.
Astia iau adrese de pe yahoo personals si incearca... daca se prinde, perfect. Si cum sunt multi curiosi pe lume...

| clau_3661 a răspuns:

SI eu Primesc Mailuri de la rainffainsenBank.Mai Bine trimitele un mail si spune-le sa inceteze si sa te lase in pace!

| Kalle a răspuns:

Si eu primesc is doar reclame. is fac reclame sau incearca sa te traga pe sfoara mai bine dale spam si nu te mai deranjeaja. sa nu te panichezi nu e nimic important cum am mai spus sunt recalame sau incearca sa scoata ceva de pe tine chiar nu e important

| Sabwy a răspuns:

Is Spam... nu te obosii sa le citesti. iti strici ochii:tongue Nu merita ei asa ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune`o la block eventual. e spam happy
Si eu am primit. astea au legatura cu hackerii happy macar de ar stii sa scrie. dar asta lasa de dorit laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si la mine este exact la fel!
Dar cei de la RainffaisenBank imi zic un numar de cont, ca am 24 de ani, ca locuiesc in Italia.si alte prostii! Dar nu cred ca ei le trimit.cred ca sunt doar niste copii sau altcineva si vor sa se distreze pe seama mea... Le-am trimis un e-mail inapoi ca eu nu sunt o femeie de 24 de ani si sa nu mai imi trimita mie e-mail...si stii ce au facut? Nimica! Mi-au mai trimis 2, 3 mail-uri si vad ca acum inceteaza...

Sfatul meu:
Nu ii baga in seama, nu se merita, du-te la banca sau le trimi-ti un e-mail sa te lase in pace... daca tot nu inceteaza este dovedit Clar ca sunt doar niste minciunii si niste sarlatenii facute de niste oameni fara cap! Le mai trimi-ti un e-mail si le zici sa te lase in pace ca o sa aiba mari probleme daca iti mai trimit mesaje...

Sper sa faci asa...Mult noroc in continuare!