| iuandfto a întrebat:

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi. As vrea si eu o schimbare totala de look. In ochii colegilor mei sunt un fel de tocilara (am rezultate foarte bune, am luat premiul intai anul asta). Vreau sa nu ma considere asa. Aveti sfaturi?

4 răspunsuri:
| pisikutza a răspuns:

Buna! Nu stiu cum arati,ca sa-ti pot da sfaturi de modificare a look-ului.Dar pot sa-ti spun ceva... uite nici eu nu eram multumita de cum ma vedeau colegi, adica nu eram fata populara si extrem de dorita de baieti, deoarece eram cam timida.Dar am invatat de la idolul meu -Adam Lambert (poate o sa ti se para ridicol.problema ta )ca nu conteaza cum te vede lumea,ci cum te vezi tu,daca vrei sa si schimbe parerea despre tine,nu trebuie sa ti schimbi infatisarea,ci sa capeti incredere in tine si sa fii mai tupeista mai increzatoare, si asta iti va schimba si infatisarea fie ca vrei fie ca nu. Daca o sa te gandesti ca esti frumoasa si ai ce arata.o sa te machezi mai strident, o sa porti fuste mai scure si bluze mai decoltate. daca iti schimbi infatisarea dar ramai cu acelasi caracter. degeaba happy Iti urez succes happy

| popik1998 a răspuns:

Spune-le doua bine-cuvantari si sa vezi cum te lasa in pace laughing. Scuze dar am chef de glume azi. Sunt de acord cu pisikutza si cu YoaBabe. Altceva n-am ce sa mai spun.

| YoaBabe a răspuns:

Pai.trebuie sa fi naturala, dar intr-un mod mai excentric, care are scopul de a modifica parerile celor din jur cool. In primul rand az sice ca semnificativi sunt prietenii tai, atitudinea, replicile. Pe langa astea, fireste, vine imbracamintea trasnet. Si, in fine, detaliile: poate chestii gen tatuaj, pierce, suvite; sa dai o mega-petrecere. Apoi socializarea cu lumea din jur, popoularitatea. In cazul tau as zice ca important este look-ul, pentru ca lumea considerandu-te din prima tocilara nu va avea interes sa-ti cunoasca caracterul. Dar oricum odata ce iti faci cativa prieteni buni, intr-o gasca, cu siguranta te vei apropia mai mult de lume( care nu se va mai gandi la note etc.) si prietenii iti vor descoperi latura care te avantajeaza: interiorul.

| RaluuEu1 a răspuns:

Nu inseamna ca esti tocilara daca ai rezultate bune! Fii sigura ca colegii mor de ciuda ca nu au luat ei premiul 1!

Eu cand am luat premiul 1 nu au reactionat asa colegii,dar tot erau foarte gelosi!

Poti incepe cu schimbarea coafurii,dar nu te gandi sa inveti intentionat mai putin si sa acorzi mai putin timp invatatului!

Incearca sa te simti bine in pielea ta,nu te lua dupa ceilalti! Daca scoala iti permite, incearca un tatuaj!

Hainele...
Incearca sa iti scimbi modul de a te imbraca!

La noi in clasa e apreciata inteligenta! Nu trebuie sa iti pese doar de note, dar nici nu le neglija pentru ce cred colegii!

Si inteligentii pot fi de gasca, in caz de colegii tai nu stiau! Nu toti se gandesc doar la note si la invatat!

Socializeza si fi draguta cu cei din jurul tau!

Pa, Pa...