| iuandfto a întrebat:

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu nsite sfaturi. As vrea si eu o schimbare totala de look. In ochii colegilor mei sunt un fel de tocilara (am rezultate foarte bune, am luat premiul intai anul asta). Vreau sa nu ma considere asa. Aveti sfaturi? :d

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| maryana5 a răspuns:

Eu zic ca intrebarea asta mai poate astepta. E vara! Distreaza-te si uita de scoala oh go on Lasa grijile si invidia celorlalti deoparte si mai gandeste-te si la tine.

xoxo, Mary \dancing

| Ramo137 a răspuns:

Pai... asteapta sa vina iar scoala si de abia apoi daca ai parul lung poti sa ti-l tunzi bob cu breton ca eu l-am avut un metru si m-am tuns scurt pana la umeri, fa-ti unghiile, imbracate mai specher... vezi tu a da si vb mai specher cum ar fi : cf frate, ce mai zici? cam asa cevalaughing succes fundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lupu isi schimba parul, da naravu ba tongue nu stiu ce sa faci da ai grija sa nu atragi prea tare atentia ca si cum ai striga in gura mare "look at me, i'm nor a dork anymore" happy take care

| alex_4140 a răspuns:

Cand e scoala incearac sa nu stai in casa mult la invatat sau orice faci ci iesi cu prietenii in oras si mai lasa carteabig grin