| Bi.Dam a întrebat:

Va roog spuneti-mi ce s-a mai intamplat in 'Legendele Palatului' in ultimele 2 episoade. Dau fundita pentru cele mai multe intamplari...

Răspuns Câştigător
| G a răspuns:

Hmm. nu prea mai tin minte. laughing stiu ca jun se asiociaza cu busanpo si merg la familia unui nobil a carui nora e insarcinata. jun o consulta pe fata si constata ca are un baiat (ceea ce nobilii isi doreau, pentru a duce numele mai departe), insa busanpo doreste sa faca bani spunandu-le nobililor ca copilul e fata dar ca stie o metoda pentru schimbarea sexului acestuia. nobilii afla si ii reclama pe cei doi, care sunt adusi la biroul magistratului si judecati. in aceiasi zi, doctorul yoo este chemat pentru ceva tratament (cred) si ii vede pe cei doi acuzati. il roaga pe magistrat sa-l ierte pe jun stiindu-l om de incredere si care nu ar putea sa insele pe nimeni pentru bani.
familia lui jun e foarte saraca, iar acesta decide sa plece la mina sa lucreze pe parcursul iernii, si pentru bani dar si ca sa-si ia gandul de la medicina. la mina vindeca un batran de tuse, iar cand se prabuseste tunelul, ajuta la bandajarea ranitilor, descoperind ca menirea lui este sa vindece bolnavi. se decide sa mearga din nou la doctorul yoo pentru a-si cere iertare. asta e un episod.
in urmatorul (adica cel de azi), doctorul yoo tot nu il iarta (trebuie sa recunosc, ciudat mosneag laughing ). ye-jin il roaga pe calugarul samjuk (ala in gri) sa il ia pe hur jun la templul unde vindeca leprosii. acesta merge cu calugarul, iar ye-jin cade bolnava cu inima, suparata pe faptul ca jun are potential si pasiune si doctorul yoo nu vrea sa-l ierte. do-si, in loc sa invete pentru examenul de stat, sta cu ye-jin pana isi revine, infuriind-o pe mama sa (care, dupa cum stii, nu prea o suferea pe ye-jin).
intre timp, la templu, jun il ajuta pe calugar cu leprosii. acolo se afla si batranul acela de la care a invatat jun medicina (ala barbos din padure care spinteca animale). intr-o zi, afla si despre fiul calugarului (nu mai stiu cum il cheama, sung-hwa parca), care era un baiat incapatanat care isi ura tatal, vrand chiar sa-l injunghie. jun afla ca (,) calugarul, pe vremea cand era medic regal la palat, a avut un fiu biologic pe care il iubea mult, dar intr-o zi baiatul a disparut. martorii au spus ca baiatul se juca in fata portii cand a trecut un grup de leprosi care l-au luat. din cate am inteles din "secventele din episodul urmator", baiatul e omorat si i se iau hainele de nobil, care-i sunt date unui baiat sarac, caruia medicul ii omoara parintii si il infiaza. dar nu stiu sigur. laughing vedem maine.

0 răspunsuri: