| .LoLo. a întrebat:

Va rooog.am nevoie urgenta de AJUTOR! Am instalat azi o aplicatie numita thoosje de pe www.thoosje.com. De cand l-am instalat tastatura mea merge foarte aiurea.adica: in loc de: " este Ţ in loc de / este _. si astea sunt doar 2 exemple! Am incercat sa dezinstalez programul, dar mi-a ziy sa nu poate fi dezinstalat iar in momentul ala mi-a disparut din calculator. Spuneti-mi va rog daca stiti alta metoda decat reformatarea calculatorului. Dau si fundita.Am incercat sa-l sterg si din Control Penel si nu merge. Eu am windows xp daca ajuta cu ceva. PLZ ajutati-ma! Nu stiu ce sa fac.

Răspuns Câştigător
| alexa a răspuns:

Vezi ca e pe limab romana engleza setata calculatorul
vezi ca in dreapta la bara de start se alfa un ro mic.schimba.l in EN. daca nu apasa Alt Shifi si gata

3 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Apasa alt+shift

| .LoLo. explică:

Multumesc mult! v'as fi dat la toti funtitza.sincer
:Xlove struck:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut si eu o astfel de problema incearca sa vezi daca in bara de jos - dreapta a calculatorului nu se afla urmatoarele : RO si alaturi o tastatura... Daca exista dai click pe ele si iti vor si bifeaza US. Atunci tasta iti revine la normal. daca nu e vizibila pe ecran incearca in primul rand sa o arati la vedere unde vei putea modifica limba

Singura problema e ca va trebui in fiecare zi sati fixezi limba pentru ca nu ramane intacta ( nu stiu de ce )