Ai putea incerca :
GAZDA de Stephenie Meyer
http://shaukisbookcase.wordpress.com/noutati/the-host-de-stephenie-meyer/
Uite: cartile lui Stephen King [ eu nu am dormit o noapte dupa ce am citit Pet Semetary ] si cartile lui Anne Rice [ cu vampiri si cu vrajitoare ]
1. Portretul fantomei-Avi
2.Toata colectia lui H. P Lovecraft!(e masterul groazei, el a influentat multe generatii de scriitori ca Stephen King si alti...)
Eu am citit seria Casa Noptii. E extraordinara! Pana acum, au aparut la noi 5 carti. E vorba despre o adolescenta de 16 ani care este"insemnata" si devine vampir. Ea este deosebita, nu este ca ceilalti vampiri; da dovada de puteri foarte mari. Ea se muta de la parinti si pleaca la Casa Noptii.Aici isi face prieteni foarte buni si au foarte multe aventuri. Mie chiar mi-a placut seria aceasta si abia astept sa apara si celelalte(din cate am inteles sunt 12).
Succes!
Poti sa incerci seria twilight toate cele 3 carti sau seria THE LORD OF THE RINGS, de asemenea exista si filmele... sper ca am fost de ajutor...:*:*
Draga ilincutaD7.stiu ca exista si filmele cu stapanul inelelor, doar le-am vazut pe fiecare an. oricum multumescx tuturor pentru raspunsuri!
Ii multumesc raspunsului anonim pentru ca mi-a spus de cartile alea cu "Cosmarul Vraciului" si "Povestea Vraciului" ca eram sigura ca trebuia sa mai fie si o carte a 7-a ca a 6-a adica "Sacrificiul Vraciului" se termina tampit raw de tot si de aia stiam eu ca trebuie sa mai fie si o continuare.MERCI inca odata si celorlkalti pentru ca mi-au raspuns la intrebari.