anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vă spun aşa de dimineaţă o veste tristă pe care probabil aţi auzit-o... Mădălina Manole se pare că s-a sinucis.Acum nu facem noi pe detectivii să aflăm ce a păţit că oricum nu mai vine înapoi. Păcat că azi era şi ziua ei, avea un copilaş micuţ şi doar 43 de ani.Ne-a lăsat în urmă multe cântece printre care şi cea mai ascultată:

Mădălina Manole - Fată Dragă

http://www.youtube.com/watch?v=Yif7YURUtbQ

Condoleanţe şi odihnească-se în pace!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu sunt si nu pot fi de acord cu sinuciderea, nu o inteleg si nu-i pot aprecia pe cei care se sinucid, mai ales in cazul de fata, cand a ramas un copil asa mic. Se pare ca nu s-a gandit la urmarile gestului ei asupra copilului. Nu pot sti motivele dar se pare ca pentru ea au fost foarte serioase, asa ca nu pot spune altceva, la fel respondentii anteriori, decat "odihneasca-se in pace"!

8 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Am primit mail mai de dimineata cu vestea asta, chiar imi pare rau ca a murit sad Odihneasca-se-n pace sad

| Zenithf a răspuns:

Ce sa zic, pacat foarte mare daca s-a sinucis, sper ca nu a facut asta, chiar daca nu vom afla niciodata cine a ucis-o, sper sa fi fost ucisa.
Iar tie iti raspund, nu la o intrebare, God loves you!
Pace

| Sin a răspuns:

Personal nu ma afecteaza cu nimic.Asta este! Toti ne ducem acolo, ca unii prefera sa mearga mai repede e problema lor. Mi-e mila de copilas, desi vad ca ea nu s-a gandit la el.

| costyn162 a răspuns:

Am mai raspuns tot pe TPU inainte despre Madalina Manole asa ca ma voi rezuma la a spune condoleante familiei, si repet inca o data fara a face legatura cu cazul Madalinei Manole; va las pe voi. Societatea romana este bolnava, are o problema si cu parere de rau spun ca isi merita soarta, si va fi mult mai rau.

| ✿ ♫ Press Play ♫ ✿ a răspuns:

Nu ma dau in vant dupa muzica populara, dar, eu am fost azi-dimineata la magazin s 2 domne vb despre asta.Nu m-am putut abtina sa nu trag cu urechea ( laughing ). Am auzit ca a murit de inima...eh.Condoleante familiei si sa se odihneasca in pace!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Zenithf

straight face "God loves you!"

Pe mine sau pe Mădălina Manole?

Pâna la urmă ne iubeşte pe toţi...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da o proasta care nu s-a gandit la nimic si si-a luat zilele deci ce rezulta de aici: un om care nu e normal, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Ikky

Nu cânta muzică populară...