Nu sunt si nu pot fi de acord cu sinuciderea, nu o inteleg si nu-i pot aprecia pe cei care se sinucid, mai ales in cazul de fata, cand a ramas un copil asa mic. Se pare ca nu s-a gandit la urmarile gestului ei asupra copilului. Nu pot sti motivele dar se pare ca pentru ea au fost foarte serioase, asa ca nu pot spune altceva, la fel respondentii anteriori, decat "odihneasca-se in pace"!
Am primit mail mai de dimineata cu vestea asta, chiar imi pare rau ca a murit Odihneasca-se-n pace
Ce sa zic, pacat foarte mare daca s-a sinucis, sper ca nu a facut asta, chiar daca nu vom afla niciodata cine a ucis-o, sper sa fi fost ucisa.
Iar tie iti raspund, nu la o intrebare, God loves you!
Pace
Personal nu ma afecteaza cu nimic.Asta este! Toti ne ducem acolo, ca unii prefera sa mearga mai repede e problema lor. Mi-e mila de copilas, desi vad ca ea nu s-a gandit la el.
Am mai raspuns tot pe TPU inainte despre Madalina Manole asa ca ma voi rezuma la a spune condoleante familiei, si repet inca o data fara a face legatura cu cazul Madalinei Manole; va las pe voi. Societatea romana este bolnava, are o problema si cu parere de rau spun ca isi merita soarta, si va fi mult mai rau.
Nu ma dau in vant dupa muzica populara, dar, eu am fost azi-dimineata la magazin s 2 domne vb despre asta.Nu m-am putut abtina sa nu trag cu urechea ( ). Am auzit ca a murit de inima...eh.Condoleante familiei si sa se odihneasca in pace!
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: