Dumnezeu sa o ierte! Cat despre sfarsitul ei tragic, numai timpul ne va face sa aflam adevarul. Sincer regret acest fapt.
Cred ca s-a sinucis deoarece i-a lasat mesaj sotului si a fost internata acum putin timp tot pentru ca a incarcat sa se sinucida. E trist ca s-a ridicat la cer inca un talent. Nu sunt in masura sa o critic pentru gestul ei, chiar daca sinuciderea este ceva grav in ochii Domnului, nimeni nu stie ce era in sufletul ei.
De unde ai aflat ca a fost gasita intr-o balta de sange si cu capul spart?
Nu stiam. Oricum mersi de informatie.
O zi buna!
Eu nu cred ca a fost vb de o crima.deoarece,totusi.are o casa mare si presupun ca are si masuri de protectie...gen alarma.etc.cred ca s-a sinucis, mai mult ca sigur.(a trm si sms sotului ei.). probabil avea probleme de sanatate, asa banuiesc eu. Oricum nu stiam ca avea capul spart.ms ca mi-ai zis!
Abia am deschis calculatorul, dupa o noapte alba, iar primul lucru pe care l-am vazut a fost intrebarea ta.Am citit de doua ori si am considerat-o o gluma de prost gust.Am intrat pe pagina unei reviste sa vad ce mai e prin tara mea si am ramas socata cand am vazut mare scris:Madalina Manole a murit! Nu eram cine stie ce fan, dar am crescut cu melodiile ei pline de bun gust.Am plans pentru a doua oara pentru un artist(primul fiind Jackson).
Se poate intampla sa se fi sinucis.Nu accept ideea unei crime.Mai degraba as fi inclinat spre accident, dar nu ar fi explicat sticluta cu insecticid. Daca ne gandim bine, viata ei nu a fost tocmai usoara.Si-a dorit mult un copil si dupa ani de incercari a reusit.Multi nu stiu de existenta depresiei post-natale, care uneori poate fi destul de puternica, mai ales atunci cand ai asteptat momentul acela atat de mult.Netratata la timp poate duce la sinucideri.Ar fi singura explicatie.Se mai vorbeste si despre o boala incurabila aflata deja in faza finala.Stiam ca e bolnava cu inima.
Putem comenta, nega, arata cu degetul, dar cred ca e mai bine sa ne racorim cu cateva lacrimi si sa ne-o amintim asa cum era:plina de viata, vesela, iubitoare.Nu are sens acum sa despicam firul in patru, ca se stie destul de bine, cand presa face asta, de obicei strica reputatia cuiva.
Dumnezeu sa ii odihneasca sufletul.
Regretabil e ca a lasat un copil mult dorit in urma.
Eu am auzit pe undeva ca inca avea probleme de cand a nascut si dupa aceea si problemele cu inima. Din aceasta cauza i s-a spus ca nu mai poate canta si probabil aceste lucruri au impins-o sa faca gestul necugetat. Dumnezeu s-o ierte!