Nu! Astea sunt preturile, bilete luate cu 4 luni in avans
Nici prea merita din 3 motive.
La prețul ăla de avion cred că pleci fără bagaj. Doar cu chiloții de pe tine.
Cazările de lângă gări sunt mereu dubioase ca zona.
La 600 lei mâncare nu o să te poți bucura de gastronomia italiana
Nu e chiar fix langa gara, daca am zis ca e in centru? Zona e foarte mica. Totul se poate gasi daca mergi la pas. Gastronomia italiana are ingrediente simple.rosii, vinete, usturoi, carnati, paste etc. Am gasit si restaurante cu pret ok, unde poti manca 2-3 zile si restul cumparam oricum de la market ca ne place sa mancam usor vara. fructe, branzeturi, legume etc.
Acceptabil. Vacanta placuta. Te poti simti bine si cu bani putini.
Poate cand te întorci, ne povestești cum a fost.
Toate cele bune,
Nu ai cum sa mananci cu 20Euro pe zi in Italia la Mare decat daca faci foamea.
O bila de inghetata este 2, 5Euro un gust iar o inghetata normala are macar doua gusturi.
Macar 50 de E pe zi de persoana si tot este putin.
Exista magazine cu reduceri (Lidl exemplu) si preferam sa gatim acasa, sa facem chestii usoare, o salata etc.
Pentru mine numai vacanta nu mai e dacă trebuie sa gătesc și un vacanta. Dar fiecare face cum vrea caz în care nu știu de ce ne ai cere părerea?
Sa vad pareri, logic
Nu prea are sens sa mergi in Italia si sa mananci de la Lidl. E chiar pacat la ce gastronomie si gelaterie au. Daca mai plusezi la mancare e OK.
N o sa mergem zilnic, ca n are rost. Vom manca o singura zi la restaurant niste pizza/paste si tiramisu, o inghetata. Ne e si frica de ingrasat
Zona aceea exceleaza la preparate cu peste. Nu prea te ingrasi de la mancarea lor, majoritatea italienilor sunt destul de supli.
anonim_4396 întreabă: