| Utilizatoare123 a întrebat:

Vacanta de 6 nopti in Pescara (Italia), la mare, bilete avion dus-intors 140 lei, cazare 1109/persoana/6 nopti, la un pas de mare si de gara, langa centru, totul nou, mobilat modern, recent. Buget pentru mancare: 600 lei/persoana. Total 1849 lei. Cum vi se par preturile? E mult, putin?

13 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Ai gresit!
In loc de Euro ai scris Lei.

| Utilizatoare123 explică (pentru Bula):

Nu! Astea sunt preturile, bilete luate cu 4 luni in avans

| darrio2007 a răspuns:

Mulțumitor!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nici prea merita din 3 motive.

La prețul ăla de avion cred că pleci fără bagaj. Doar cu chiloții de pe tine.

Cazările de lângă gări sunt mereu dubioase ca zona.

La 600 lei mâncare nu o să te poți bucura de gastronomia italiana

| Utilizatoare123 explică (pentru suntserios):

Nu e chiar fix langa gara, daca am zis ca e in centru? Zona e foarte mica. Totul se poate gasi daca mergi la pas. Gastronomia italiana are ingrediente simple.rosii, vinete, usturoi, carnati, paste etc. Am gasit si restaurante cu pret ok, unde poti manca 2-3 zile si restul cumparam oricum de la market ca ne place sa mancam usor vara. fructe, branzeturi, legume etc.

| ioana748 a răspuns:

Acceptabil. Vacanta placuta. Te poti simti bine si cu bani putini.
Poate cand te întorci, ne povestești cum a fost.
Toate cele bune,

| KovacsB a răspuns:

Nu ai cum sa mananci cu 20Euro pe zi in Italia la Mare decat daca faci foamea.
O bila de inghetata este 2, 5Euro un gust iar o inghetata normala are macar doua gusturi.
Macar 50 de E pe zi de persoana si tot este putin.

| Utilizatoare123 explică (pentru KovacsB):

Exista magazine cu reduceri (Lidl exemplu) si preferam sa gatim acasa, sa facem chestii usoare, o salata etc.

| suntserios a răspuns (pentru Utilizatoare123):

Pentru mine numai vacanta nu mai e dacă trebuie sa gătesc și un vacanta. Dar fiecare face cum vrea caz în care nu știu de ce ne ai cere părerea?

| Utilizatoare123 explică (pentru suntserios):

Sa vad pareri, logic

| CracanelTrasPrintrunInel a răspuns:

Nu prea are sens sa mergi in Italia si sa mananci de la Lidl. E chiar pacat la ce gastronomie si gelaterie au. Daca mai plusezi la mancare e OK.

| Utilizatoare123 explică (pentru CracanelTrasPrintrunInel):

N o sa mergem zilnic, ca n are rost. Vom manca o singura zi la restaurant niste pizza/paste si tiramisu, o inghetata. Ne e si frica de ingrasat laughing

| CracanelTrasPrintrunInel a răspuns (pentru Utilizatoare123):

Zona aceea exceleaza la preparate cu peste. Nu prea te ingrasi de la mancarea lor, majoritatea italienilor sunt destul de supli.