| AndreiDoMino a întrebat:

Vad ca e naspa afara.Hai sa zicem bancuri: eu primul:
Este lupu, ursu si iepurasu si gaina penala inchisa in hambar.Primu intra lupu care zice:,, Ba eu o sparg intr-o ora o termin s avezi ce fac din ea". Peste o ora iese lupu, ciufulit zgariat si zice:,, Ma spart gaina asta e nebuna rau du-te tu ursule".
Urmeaza ursu la care zice:,, Bai eu am aia mare o sparg o fac bucati"
Iese si el peste cateva minute si incepe sa planga:,, Baa ma rupt in doua ma spartsad ajutati-ma este nebuna rau aoleuuuu"
In sfarsit a venit timpu iepurasului sa arate ce poate si se duce el...Trece o ora, trece doua, trece trei vede astia ca iepurele nu mai iese.Se duc in hambar si il vede pe iepure smulgandu-i penele gainii.Acestia tipa la el si zice:,, Baa cei faci maa?". Si iepurele zice de acolo:,, Baai da pana n-o vad goala nu mi se scoala!"
Deci dau funda cine zice cel mai bun bancbig grin

Răspuns Câştigător
| DozeCuVisse a răspuns:

Barbatul: - In sfarsit! Am asteptat asta atata timp!
Femeia: - Vrei sa plec?
Barbatul: - Ai innebunit? Nici sa nu te gandesti la asta.
Femeia: - Ma iubesti?
Barbatul: - Bineinteles! Tot timpul!
Femeia: - M-ai inselat vreodata?
Barbatul: - Doamne fereste! Bineinteles ca nu.
Femeia: - O sa faci sex numai cu mine?
Barbatul: - Sigur ca da. Cu orice ocazie.
Femeia: - O sa ma lovesti vreodata?
Barbatul: - Ai innebunit?
Femeia: - Pot sa am incredere in tine?
Barbatul: - Da!
Femeia: - Iubitule!

si acum, citeste de jos in sus. Funda?

4 răspunsuri:
| IoanaTempah a răspuns:

Un hot intra noaptea Intr-o casa de oameni Instariti, plecati din oras.
Aprinde lanterna, face un tur cu ea si vede un CD-player. Da sa-l ia, cand deodata se aude o voce ciudata:
- "Isus te vede!".
Hotul stinge lanterna rapid si Ingheata. Dupa un timp vazand ca nu se mai aude nimic si ca nimeni nu misca, prinde curaj si aprinde din nou lanterna. Da sa scoata din priza o combina muzicala si vocea din nou:
- "Isus te vede!".
Suparat, hotul scotoceste cu lanterna peste tot, pana da peste o colivie in care se afla un papagal.
- "Tu vorbesti?" se rasteste hotul la papagal.
- "Da," raspunde papagalul, "vroiam doar sa te previn"
- "Si cine naiba esti tu?", intreaba hotul relaxat.
- "Moise" – papagalul.
- "Moise." rade hotul "Ce idiot poate sa puna nume unui papagal Moise?"
- "Poate acelasi idiot care a pus nume unui rotweiller Isus", raspunde papagalul.

bye bye :*

| alexxx a răspuns:

Pai mie mi lene sa citesc asa ca vizionez video de comedie gen:ilariant.ro,desene cu robotei de pe youtube si wekend stundentesc

| adelutza29 a răspuns:

Un betiv intra intr-o biserica catolica si se duce direct la confesare. Intra in cabina si nu zice nimc. Popa, nedumerit, isi drege vocea incercand sa-i atraga atentia omului. Asta nimic. Dupa un timp, bate popa de 3 ori in peretele despartitor, la care betivul raspunde: - N-are rost sa bati, nici eu nu mai am hartie.

Un jurnalist intreaba directorul unei case de nebuni, care este testul ce se efectueaza pentru a externa un bolnav. - Umplem cada cu apa, punem alaturi o lingura si o cana. Si ii propunem bolnavului sa goleasca cada de apa. Jurnalistul, zambind, spune: - Orice om normal ar lua cana... - Nu, - spune directorul, - un om normal ar scoate dopul de la cada. Doriti pat langa geam sau langa usa?

Un barbat se plimba agitat, de vreo 10 minute, in fata unei gradinite Educatoarea:
- Buna ziua! Asteptati un copil?
Barbatul:
- Nu doamna, asa sunt eu, mai gras!

| kidulescu a răspuns:

Intrebare: Care-i diferenta dintre un negru si o anvelopa?
Raspuns: Pe anvelopa daca pui lanturi nu incepe sa cante big grin
Nu-s rasist da am ras mult cand l-am auzit