Sunt de acord si mai adaug ca acum ceva vreme erau useri care puneau intrebari interesante, iar acum... pe site se pun numai intrebari tampite.
Buna,
Ai perfecta dreptate, dar poate lipsa asta de populatie pe site se datoreaza faptului ca a inceput scoala, avand in vedere ca 80% dintre noi suntem elevi.
Apropo, iti place Nane?
Cred ca asta`i cea mai desteapta intrebare din cate ai pus
bla bla cum fac sa se auda vocea pe w7, bla bla cum fac server de cs, bla bla placa video, bla bla pixel shader.
Cum sa nu se aleaga prafu de site daca puneti aceleasi intrebari de 2-3 ori?
Da ai dreptate Nimeni nu mai raspunde la intrebari decat pentru fundita...asta e...
Bună! Am observat că site-ul se duce de râpă încet-încet, din mai multe puncte de vedere. Primul ar fi că majoritatea userilor răspund pentru funde. Cică să adune funde să devină experți TPU sau așa ceva Dacă la o întrebare nu menționezi cuvintele „magice" „dau fundă", nu îți răspunde aproape nimeni. Acum am observat că cei care își fac aici conturi, și le fac pentru a batjocori userii, cum e cazul lui @elasexigagica. Se pun întrebări stupide și irelevante, fără nici un rost. Pe lângă faptul că nu sunt raportate, mai primesc și zeci de răspunsuri aiurite. Dacă am pune fiecare puțin suflet și am încerca să remediem problemele de pe site, ar fi altfel! Dar nu toți înțeleg, nu toți se implică și nu tuturor le pasă! Trist!
Piktor ne-ai cam luat cu : bla, bla, bla... te-ai uitat de cate ori am pus aceeasi intrebare, dar te-ai uitat cate raspunsuri am primit?
...mda.de acord.am pus intrebare de mai multe genuri. unele cam stupide [ ] si altele mai serioase dar la alea stupide am primit mai multe rasp ecath la celelalte[ la astea de multe ori userii isi bat joc ]
Bye