Hey. Si eu am tot 12 ani si cand imi vad colegele si alte felete machiate pe la scoala si cu tocuri, ma tot intreb de ce vor sa para mai mari... Cand vor avea varsta la care ar trebui sa se comporte ca acum, vor plange dupa anii astia. Sincer, nu stiu nici de ce toti au un spirit de turma. De exemplu, daca unul vine cu pantaloni d`aia cu fundu` lasat, vin toti, ca cica "asa e la moda". Nu, nu asa e la moda! Moda e cum ti-o faci tu. Trebuie sa te simti bine si in acelasi timp sa arati bine in hainele ce le porti. De ce sa fiu imbracata ca toti, cand pot fi unica? Nu crezi acelasi lucu?
Lumea in care traim a ajuns...sa nu vorbesc urat, bebelusi cu cercei, copi care fumeaza si beau etc
Pai uni adica multi din lumea asta sunt foarte egoisti, se tin mari si despre lume aa depinde si tara adica Romania cum vezi are bugeturi mici adica bani nu se da am fost in Spania si acolo la mama ii da 1200-1600euro! si nu lucreaza mult...in unele tari cum ar fi portugalia daca lucri pe o ora iti da 5, 6, 7,8 euro doar! si aici depinde toate tarilee uneles mai mari unels mai mici uneles mai friguroase uneles mai calde uneles mai bogate unels mai sarace depine lumea asta este mare!
Sper ca ti-am fost de folos
Bafta
Funda? va rog
Wow, ce are economia cu modul in care "evolueaza" societatea, viitorii fondatori ai tarii?
Fetele astea despre care ai adus vorba sunt niste persoane fara viitor care vor face autostopul peste cativa ani.
Mie sincer imi pare rau de ele, pe linga faptul ca ne fac de rusine pe noi, mai dau si dovada de o prostie inegalabila.
Viitorul tarii nostre atirna de un fir de ata, si acea ata sunt copii din ziua de azi care se cam joaca cu reputatia lor.
Lumea se duce de rapa (fara suparare) e prea de tot, vrei miere si tu faci doar amar, singuri ne construim viitorul inca de cand suntem mici, si asa o sa-l traim peste cativa ani, impreuna cu nepotii
Parerea mea e ca intr-adevar e si vina societatii,pentru ca ne schimba, ne face sa ne dorim sa fim mai mari sa fim atragatoare, sa atragem toate privirile.Insa o parte din vina o au si parintii, pentru ca atunci cand pleaca de acasa imbracate intr-un anumit mod e imposibil ca parintii sa nu stie. Poate chiar ei le cumpara astfel de haine, pantofi.Depinde si de mentalitatea fiecarui om si de ceea ce isi doreste sa arate prin stilul sau vestimentar.Eu sunt de parere ca, copilaria e copilarie si trebuie traita ca atare.Sa te bucuri de fiecare moment petrecut cu prietenii, sa faci nazbatii, uneori sa iti enervezi parintii, dar in nici-un caz la 11 -12 ani sa ''defilezi '' pe strada. Sper ca esti de acord cu mine.:*
MI se pare O.K. Chiar daca unii sunt contra. Desi, pe la vreo` 12-13 ani. E mai indicat sa incepi cu tocurile, zic eu. Ditamai tocurile ...pan` in 10 cm maxim la varsta lor .
Funda ?
Afara e o jungla. Nu mai exista societate. Fetele poarte tocuri la 12 ani fiindca asta vad peste tot: curvasareala si prosteala si sex. Copii de 13-14 ani arata ca niste adolescenti de 15-16 ani de acum 80-90 de ani, sunt multe schimbari. Totul este placuit ca sa ne distruga, de o mana de oameni ce controleaza intraga planeta. Acestia sunt foarte foarte bogati si pot face ORICE! Alimentele contin niste "chestii" care fac asta: ne prostesc, ne maturizeaza prematur, daca pot sa zic asa, si ne distrug viata. Itr-o zi va trebui sa luptam impotriva lor, deoarece planul lor e sa reduca populatia planetei la 500.000.000, din 7 mlrd. Ei se numesc Illuminati.
Dupa parerea mea, fetele alea vor sa se maturizeze mult prea repede, fapt pentru care isi distrug toata copilaria si mai tarziu vor regreta. Nu e normal sa se imbrace asa, mai ales la varsta lor... Dar fiecare cu gusturile lui. De vina sunt parintii, care nu stiu sa le impune anumite lucruri.
Alexandrinaa întreabă: