| ஜKiddutzaஜ a întrebat:

Vampiri sau varcolaci? de ce? P.S.fiti sinceri

Răspuns Câştigător
| AleX_3918 a răspuns:

Buna Lory! Eu sincer as alege vampirii din punct de vedere al filmului " Saga Amurg". Pentru ca poti citi minti, si poti vedea viitorul. Acum sa spun de ce nu prefer varcolacii. Mie nu imi plac pentru ca se transforma in animale... si nu in catei mici sau picicute laughing... ci in lupi. Am fost cat de sincer puteam. FUNDITA?!

34 răspunsuri:
| Mirrrra a răspuns:

Tantari... ca pe aia ii cunoscsmug

| MadalinX5 a răspuns:

Varcolac. Pentru ca vampiri sunt doar niste oameni cu piele alba care sug sangele din ei. Nu vreau sa fiu ofensiv sau ceva dar pur si simplu prefer Varcolaci mai mult.

| xMaLeFyCuLx a răspuns:

Si varcolaci sunt buni pentru ca ca se pot orienta dupa simturile desvolate fiind ca niste lupi

| Udbwh a răspuns:

Sincer, am vazut multe seriale pe lângă asta Twilight nu pare atât de real! Nu era preferata mea, nu mi-a dat o gândire ciudată de fel totuși, ok, vampir ca vampir dar cum să pară real dacă poți citi gânduri etc. nu puteau ieși la soare că strălucea corpul ca un diamant? Pe bune?
M-am uitat la jurnalele vampirilor! Pare mult mai real sincer. Sunt rapizi, aud mai bine, simțuri mai intense, nemuritori, nu îmbătrânesc, nu pot ieși la soare că iau foc etc…

Despre vârcolaci, ce se află în Twilight iar e ceva ireal…
Totuși lupi așa uriași nu are cum! Și se putea transforma oricând….
În schimb teen wolf pare mult mai real!
Rapizi, aud mai tare, simțuri mai bune, miros puternic, se transformă la lună plină, este alfa beta… sunt muritori, îmbătrânesc, în mare parte trăiesc, mănânc exact ca un om normal, doar când e lună plină le poți afla adevărata lor fațâ

Și să mă gândesc bine nu stiu ce aș alege!

Vampiri sug sângele omului mai apoi le transformă în vampiri.
Vârcolacul le transformă doar dacă vor oameni, oamară doar când se tranform la lună plină

Dacă m-aș gândii mai bine, aș alege vârcolac!