| Crisstynutza a întrebat:

Vara asta mi-am propus sa ma tund si sa ma vopsesc din nou bruneta eu sunt satena mai deschis.Pana acum cand m`am vopsit mi s`a luat imediat dupa 2-3 saptamani si in reclame scria ca tine 8 saptamanistraight face. Cu ce as putea sa ma vopsesc ceva permanent?

Răspuns Câştigător
| MaXim1trafic0de1drogusoare a răspuns:

PHAi cRissTynuTzO'...
te vOPseSti cu culOarEa ayah' de par cu cate te'ai mai facut' sau cu cVa mai bOOn si te poti spALA pe caph' cu saMPon/baLsam sa meNtina culoAREa paRulUi.
eX:iN reVIsta aVOn, aya nOua (cAMp.9/2011) la pAg. 133 ii "cuCuloare" vibrAnTa pT paruH' voPsIt.si vezi de 7 Si 8 (balSAm pT menTinerEa intenSitAtii culOrii vop./balsAm pentru aCeEasi chesTIe).si yop am avT aceEasI' prOb primA daTa la vOpsirE (blOnDa)da duPa m-am daT cu cheStiile alEa 2 si tine inkA' de cVa tImp boOn.
... traficant innascut...

6 răspunsuri:
| Mary12 a răspuns:

cea mai buna vopsea nu exista depinde de parul fiecareia de ex.cand eram in tara mereu ma vopseam cu palette pentru ca iti iesea culoarea ca pe catalog insa dupa 2, 3 saptamani maxim iti iesea mai toata culoarea in general cele bune sunt cele de la loreal(costa multishor) ce sa nu folosesti sunt garnier(iti iese ceva f aiurea n-are treaba cu catalogul nici cu noanta etc si vopselele gen gerocosen. cel putin la mine niciodata nu a functionat si ar mai fi cele de la wella care tot la fel sunt f dragute noantzele si de durata(nu te astepta la luni de zile )

sfatul meu cel mai mare e sa-ti alegi culoarea bine si sa fii foarte atenta eu am fost vopsita in mai toate culorile posibile si ma pricep la vopsele ca altceva. poti opta pentru suvitechiar daca acum sunt demodata insa la satene da f bine popici

| Mary12 a răspuns:

cea mai buna vopsea nu exista depinde de parul fiecareia de ex cand eram in tara mereu ma vopseam cu palette pentru ca iti iesea culoarea ca pe catalog insa dupa 2, 3 saptamani maxim iti iesea mai toata culoarea in general cele bune sunt cele de la loreal(costa multishor) ce sa nu folosesti sunt garnier(iti iese ceva f aiurea n-are treaba cu catalogu nici cu noanta si vopselele gen gerocosen cel putin la mine niciodata nu a functionat.si ar mai fi cele de la wella care tot la fel sunt f dragute noantzele si de durata(nu te astepta la luni de zile )

sfatul meu cel mai mare e sa-ti alegi culoarea bine si sa fii foarte atenta eu am fost vopsita in mai toate culorile posibile si ma pricep la vopsele ca altceva. poti opta pentru suvite.chiar daca acum sunt demodata insa la satene da f bine popici

| Șâret a răspuns:

Păi tu după reclame te iei? Eu am folosit l`oreal și a ținut destul de mult. Încearcă!

| Crisstynutza explică:

Ms mult pentru sfaturi. pana la urma m`am vopsit cu syoss.credeti ca imi va tine pentru o vreme? a trebuit sa aleg intre syoss si l`oreal.si prietenele m-au sfatuit sa folosesc syoss ca e mai nou si cine stie.m`am vopsit si a iesit destul de dragut da sa speram ca tine macar o saptamanasaddaca nu ce ziceti.sa-mi i`au sam pon pentru par vopsit

| pHAnTa a răspuns:

Cu Pantene si soramea s-a vopsit si are pana acum 2 ani de cand e vopsita si a ramas aceeasi culoarebig grinInceark daca vreitongue

| CRISTINICA00 a răspuns:

Cu Garnie iti tine mai mult e opt saptamani.
Si eiu si mama ne dam amandoua cu Garnie.
Eu sunt roscata Iar mama Este blonda.