| AnirozI a întrebat:

Vara mea a primit o tona de chestii super misto de ziua ei si printre acelea se aflau lucruri care mi le doream si eu. Ce sa fac sa nu par imvidioasa? Dar cum sa fac daca o sa mi le iau si eu si o sa paraca o copii?

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Poate verisoara ta are posibilităti materiale, ori ea ori părintii ei, dar daca tu nu ai bani cu ce sa cumperi? Degeaba inveti doar pentr u speranta ca vei primi cadouri, ca vei fii dezamăgită daca nu vei primii nimic, tu trebuie sa inveti pentr u tine, nu pentr u cadouri, ca daca părintii tai nu i si permit, atunci dezamăgirea ta e mare, bucura te ca ai unde să stai, si ce sa măninci, strictul necesar, lasa mofturile pentr u cind vei muncii si vei avea banul tău, si cu banul tău fă ce vrei.

| andreealajsbdb a răspuns:

Daca o fata are telefon ca al tau, nu inseamna ca te copiaza..invata bine la scoala, fii ascultatoare si o sa primesti si tu lucruri...gandeste'te ca tu poti primi ceva mai bun..va veni si ziua ta

| anastasyacats a răspuns:

1.Daca iti cumperi si tu dupa ea nu inseamna neaparat ca tu o copiezi pe ea, ai dreptul sa iti cumperi si tu.
2. Daca vrei sa iti cumper si tu fiindca iti place ce a primit ea, poti pur si simplu sa iti spui, e mai bine sa spui adevarul, nu zic asa pentru ca toata lumea o spune, o spun pentru ca o sa vezi ca e mai bine pentru viitor si poate chiar pentru prezent si te elibereaza.c;