| PamfleticaTotHellenne a întrebat:

Vara trecuta nu a fost tocmai placuta.Au fost examenele si din pacate am luat nota mica la o materie.Am plans intr-adevar, toti erau dezamagiti si prea putine incurajari am primit.Tocmai de aceea nu prea am iesit.In primele zile doar plangeam si ma simteam intr-un fel inutila.Desi am incercat sa ies, de multe ori imi aminteau ceilalti de examene si ma simteam destul de ciudat."Prietenii" au simtit intr-un fel ca ii ignor si au incetat sa ma intrebe daca vreau sa ies pe afara pentru ca stiau ca raspunsul era:NU.De atunci mi s-a format un fel de obicei,refuz sa mai ies,ies destul de rar, prefer sa stau prin curte sau sa merg la rude. Zilele astea am inceput sa mai ies insa fara prietene...nu neaparat ca nu am vrut dar asa s-a intamplat. Faza e ca maine trebuia sa iesim si le-am refuzat din nou pentru ca nu pot si au inceput sa imi reproseze faptul ca nu imi face placere sa ies.Ba mai mult,ca nu suporta astfel de oameni, in special am primit aceste critici de la o prietena foarte buna.Am incercat sa le explic de vara trecuta ca ma simteam ciudat, un pic inutila insa mi-au spus ca spre sfarsitul verii nimeni nu imi amintea de nota mea.Ma simt prost pentru ca nu am vrut nici eu sa fie asa, insa asa s-a intamplat.Pe langa asta,parintii nu ma lasa sa stau foarte mult pe afara, de obicei pana se intuneca si sunt singura care "sparge gasca" si de obicei ma simt prost.Nu stiu ce sa mai fac...am avut o perioada mai grea, peste care am trecut insa nimeni nu vrea sa ma inteleaga.

Răspuns Câştigător
| TravisForest a răspuns:

Buna! Inteleg prin ce ai trecut si prin ce treci... incearca sa iti faci prieteni noi, prieteni adevarati, pentru ca prietena ta buna daca ar fi asa de buna nu ar comenta in aceasta situatie. Chiar daca tu nu ai mai iesit pe afara, ea trebuia sa te inteleaga, sa stie prin ce treci tu! Parintii tai te protejeaza. Probabil nu se simt ei bine sa fie noapte si tu sa fi afara ca poate o sa patesti ceva. Cum spuneam, incearca sa iti faci prieteni noi, prieteni care te inteleg, care nu au ce sa comenteze ca tu ai luat nota mica sau ca nu ai vrut sa iesi intr-o zi afara. Probabil prietenii adevarati nu ar avea de comentat ca parintii tai nu te lasa pana tarziu afara...
Sper sa reusesti sa iti faci prieteni noi!

O seara buna!

14 răspunsuri:
| MadMoan a răspuns:

Nu trebuie sa iti faci prieteni noi...problema e ca esti prea "obsedata" sa iei note mari, frate e o nota da-o naibi mare lucru, e doar o nota...scrisa pe o foaie cu stilou straight face

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru MadMoan):

Nu e vorba ca sunt obsedata, insa ma asteptam la o alta nota pentru ca stiu ca ma pregatisem foarte mult.Si pe langa asta toti ma intrebau: ce ai facut, ce nota ai luat, cum s-a intamplat sa iei nota asta? Era ciudat, ma simteam ca o proasta.Am inteles ca e doar o nota insa a contat mult pentru mine.Pare ca sunt tocilaralaughing insa... nu e asa.

| MadMoan a răspuns (pentru PamfleticaTotHellenne):

Incerci prea mult sa iei o nota mare straight face si eu nu am nici o problema cand iau o nota mica...frate inteleg e nota dao naibi o scoti straight face da nici chiar in halu asta sa nu mai ies pe afara sau sa plang straight face e doar o nota...si crede-ma daca eram in locul tau faceam caterinca pe nota pe care ai luat-o laughing Baftawinking

Probabil esti baiat...pentru mine nu a fost chiar asa.M-am simtit foarte prost.

laughing Stiu cum fac fetele cand iau note mici...da pe bune straight face pentru o nota sa plangistraight face N-am inteles niciodata chestia asta straight face app du-te afara vb cu prieteni. Nu stiu ce vei face maine sau poimaine, dar trebuie sa te duci afara si chestia ca nu te lasa parinti cati ani ai? Parinti tai trebuie sa aiba incredere in tine big grin

Am 15 ani.Da, ar trebui sa aiba mai multa incredere.

Scuze ca iti zic, dar nu parinti au vreo problema uh ai o problema...le e frica de ceva sau poate uh esti mai gen Hard Rock happy si nu am incredere in tine happy

Nici pe departe! Au incredere pana intr-un anumit punct.De exemplu : pot sa merg oriunde, la orice petrecere, ma lasa sa ies in parc... oriunde, insa imi pun conditia asta.Nu stiu daca e vorba de incredere fata de mine sau le e frica de ce se poate intampla.

Pai nu ai intrebat si uh dc nu te lasa mai mult? straight face

Ba da, am deschis subiectul insa nu mi-au zis de ce.

Doamne...in locul tau i-as bate la cap pana zic. App tu stai intr-o zona care sunt tigani pe acolo?

Nu sunt tigani insa sunt tot felul de nebuni...probabil si asta e un motiv.

| Gagu4321 a răspuns:

Heii nu conteaza ce nota iei, conteaza ce gandesti si cum gandesti happy

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru Gagu4321):

Asta asa e, insa nu multi inteleg acest lucru...din pacate!