Buna! Inteleg prin ce ai trecut si prin ce treci... incearca sa iti faci prieteni noi, prieteni adevarati, pentru ca prietena ta buna daca ar fi asa de buna nu ar comenta in aceasta situatie. Chiar daca tu nu ai mai iesit pe afara, ea trebuia sa te inteleaga, sa stie prin ce treci tu! Parintii tai te protejeaza. Probabil nu se simt ei bine sa fie noapte si tu sa fi afara ca poate o sa patesti ceva. Cum spuneam, incearca sa iti faci prieteni noi, prieteni care te inteleg, care nu au ce sa comenteze ca tu ai luat nota mica sau ca nu ai vrut sa iesi intr-o zi afara. Probabil prietenii adevarati nu ar avea de comentat ca parintii tai nu te lasa pana tarziu afara...
Sper sa reusesti sa iti faci prieteni noi!
O seara buna!
Nu trebuie sa iti faci prieteni noi...problema e ca esti prea "obsedata" sa iei note mari, frate e o nota da-o naibi mare lucru, e doar o nota...scrisa pe o foaie cu stilou
Nu e vorba ca sunt obsedata, insa ma asteptam la o alta nota pentru ca stiu ca ma pregatisem foarte mult.Si pe langa asta toti ma intrebau: ce ai facut, ce nota ai luat, cum s-a intamplat sa iei nota asta? Era ciudat, ma simteam ca o proasta.Am inteles ca e doar o nota insa a contat mult pentru mine.Pare ca sunt tocilara insa... nu e asa.
Incerci prea mult sa iei o nota mare si eu nu am nici o problema cand iau o nota mica...frate inteleg e nota dao naibi o scoti da nici chiar in halu asta sa nu mai ies pe afara sau sa plang e doar o nota...si crede-ma daca eram in locul tau faceam caterinca pe nota pe care ai luat-o Bafta
Probabil esti baiat...pentru mine nu a fost chiar asa.M-am simtit foarte prost.
Stiu cum fac fetele cand iau note mici...da pe bune pentru o nota sa plangi N-am inteles niciodata chestia asta app du-te afara vb cu prieteni. Nu stiu ce vei face maine sau poimaine, dar trebuie sa te duci afara si chestia ca nu te lasa parinti cati ani ai? Parinti tai trebuie sa aiba incredere in tine
Am 15 ani.Da, ar trebui sa aiba mai multa incredere.
Scuze ca iti zic, dar nu parinti au vreo problema uh ai o problema...le e frica de ceva sau poate uh esti mai gen Hard Rock si nu am incredere in tine
Nici pe departe! Au incredere pana intr-un anumit punct.De exemplu : pot sa merg oriunde, la orice petrecere, ma lasa sa ies in parc... oriunde, insa imi pun conditia asta.Nu stiu daca e vorba de incredere fata de mine sau le e frica de ce se poate intampla.
Pai nu ai intrebat si uh dc nu te lasa mai mult?
Ba da, am deschis subiectul insa nu mi-au zis de ce.
Doamne...in locul tau i-as bate la cap pana zic. App tu stai intr-o zona care sunt tigani pe acolo?
Nu sunt tigani insa sunt tot felul de nebuni...probabil si asta e un motiv.
Asta asa e, insa nu multi inteleg acest lucru...din pacate!
Davyduchiha2001 întreabă: