Ce situatie Spune-i ca ti s-o spart geamu cand o scos prima nota din gura nu stiu, zii orice, nu mai sa taca
Zii ca i-o sarit pisica pe geam de la etaju 9, ca la o femeie i-o cazut parul cand o auzit-o, ca mor mustele cand canta ea,ca fuge lumea din oras,ca zice lumea ca sechestreaza o foca,ca balenele is pe cale de disparitie, zi orice, sper ca ti-am dat idei bune Succes, si daca tot nu tace, eu zic sa chemi politia, ca alta solutie nu ii.
Stii cum ii vorba aia"Tara arde si baba de piaptana" In cazul nostru este"Blocul surzeste si baba canta"
iti dau funda ca m-ai facut sa rad
Ok,mersi:*
Cand am citit am zis in gand doamne ce prostii sunt unii pe TPU.ce sa faci? vorbeste cu ea ce vrei sa faci?s-o omori?
Mi-o mai venit una: Zii ca daca tace, iesim din criza!
Scuze daca te-ai plictisit de raspunsurile mele, dar numai la vocea vecinei tale si la pianul ei ma gandesc, de ieri.
Spune-i ca ar trebui sa nu mai cante melodia aia deoarece este foarte demodata si nu este pe placul oamenilor cool. Ii mai poti spune ca, desi ii place asa de mult sa cante nu este indicat sa faca asta mereu pentru ca poate deveni iritant. Spune-i in fata, dar fi atenta! Nu folosi cuvinte neadecvate care o pot jicni. Ia-o cu frumosul si spune-i ca mai bine este sa nu mai cante melodia aceea, deoarece ceilalti o pot uri. Bafta
Sunt dopuri de urechi la farmacie. cumpara-ti o pereche poate te ajuta, sau incearca sa iti pui ceva muzica la laptop si sa asculti tare la casti.
1. N-o mai lua in seama
2. Poti s-o rogi sa mai taca ca sa poti sa...dormi sau mai nascocesti tu ceva
3. Te muti
LOOOOOL.Fara suparare, dar ai pus o intrebare destul de stupida...Omoar-o,sinucide-te! Ce ai putea sa faci?!
Du-te la usa ei si bate tare la usa, daca iti raspunde spune-i sa inceteze.
anonim_4396 întreabă: