Foarte adevarate versurile. S-a schimbat foarte mult generatia de tineri, lumea.Copii si adolescentii nu mai sunt la fel, cica se modernizeaza lumea, mai tare se prosteste.In curand o sa devenim niste roboti cu principii asemanatoare lor. Din pacate.
Este manea sau mai degraba hip-hop asociat cu manea...
Nu, eu nu iau in consideratie aceste versuri...nu...nu...nu...am incredere in copiii nostri...aceste versuri nu ii reprezinta... ce vor face in viitor, doar ei hotarasc si nu niste versuri scrise doar ca sa impresioneze prostimea manelista...
Stiu ca imi atrag "ura si dispretul" unor utilizatori TPU, dar asa gandesc eu, viitorul nostru nu sta in aceste versuri...de doi bani.
Vescan - atunci... acum. E faina melodia. Imi mai place mult 2012 de la Scooby cu Vescan.
Alexdop21 ...intr-adevar nu o sa mai fie niciodata la fel...eu am 17 ani iar la 12-13 ani ne jucam toti pe strada diferite jocuri si stateam pana pe la 11 seara... ii vad pe copii mai mici de la mine dupa strada...nu mai iese nimeni sa se joace pe strada.
@nickname: vescan-atunci acum... e misto rau melodia si versurile au dreptate
Gaby stau undeva langa bucuresti la aprx 15 km dupa otopeni, si aici e foarte mare influenta bucurestiului, din pacate copii atat au in cap counter strike, mess, si alte prostii
Imi pare rau pentru generatia asta, dar nu o sa mai fie niciodata la fel, ce-i drept nici noi nu am fost ca parintii nostri, dar parca se intreapta spre lucruri rele rau de tot
Hip hop sucks. :-| Ca muzica, spun. Nu e cu nimic peste manele. Manelele au totusi bass, orga si trompete, iar pentru a produce hip-hop sound ai nevoie doar de un calculator. Iar daca vrei sa transmiti mesaje, le transmiti prin viu grai sau prin scris. Nu e nevoie sa exprimi cum ca pustii joaca Cs prin muzica. Si pana la urma e treaba lor ce fac. Asa pot sa zic si eu ca hip-hoperii sunt cheli in cap si poarta sepci de hinghieri sau ca poarta maieul peste tricou si chilotii peste pantalonii largi care au fost ai bunicii si or sa sara toti adeptii hip-hop cum ca ma bag peste ei. Mi se pare chiar o prostie miscarea asta.
Din pacate asa e... generatiile ce vor veni peste 10 ani vor fi muuulllltttt mai rau... de fapt omenirea nu avanseaza se degradeaza cu o repeziciune impresionanta
Dependentadeacadele întreabă:
anonim_4396 întreabă: