Da am avut si eu o experienta asemanatoare, numai ca eu m-am mutat la o alta scoala si aveam 2 profesoare pe care le indrageam ff mult.Si acum mai tin legatura cu ele si chiar daca nu le vad zilnic nu le-am uitat.Parerea mea este ca sa faci rost de nr. ei de tel sau de id si sa tii legatura cu ea. Bafta! Imi dai fundita? Te rog:-o3
E normal sa-ti fie dor de ea, deoarece, din cate imi zici tu, era buna, de treaba. Dar gandeste-te ca poate, pentru ea, era greu, avea probleme asa ca a fost nevoita sa plece.
Pai parerea mea este ca nu e bine sa tii la un profesor ca el te tradeaza cand te astepti mai putin.adica iti pune un 2, 3, 4 ...si nu sunt genu de om care sa tin la profi... daca as avea voi i-as bate funda?
Si eu sunt foarte atasata de unii profesori.desi nu cred ca e chiar atata de bine In clasele primare am schimbat trei invatatori(bineinteles dupa ce noi ne-am atasat foarte tare de ei ), Din clasa a cincea pana la sfarsitul clasei a saptea am avut un diriginte bun cu care ne intelegeam bine si apoi s-a gandit sa iasa la pensie. In clasa a opta pana inainte de vacanta de craciun. am avut o diriga extraordinar de buna si a plecat si ea x-( Si acum avem alta ( o fosta profesoara de istorie.care acum a revenit din nou la scoala) Sper sa nu mai plece si ea
Eu am schimabt deja3 inavatoare prima trebuie sa nasca a doua a fost conciedata (intr-un fel de consiliu) ca sa o bage pe alta stiu cum e eu tineam foarte mult la primele 2