anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vi s-a intamplat vreodata sa puneti o intrebare pe TPU si oamenii sa raspunda la misto sau cu rautate? Pe mine ma enerveaza cei care fac asa.

8 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Fiecare raspunde dupa cum il duce mintea si cati ani "de acasa " are! Aici este insa loc pentru toti si doar trebuie ignorati cei care raspund aiurea sau cu rautate.

| lol1232 a răspuns:

Dap mi s-a intamplat odata sau de doua ori sad

| Minks a răspuns:

Depinde si de intrebare. Daca intrebi de Bieber sau orice alta absurditate de genul iti dai seama ca vei fi luat la misto ca si user. Majoritatea oamenilor care au nevoie de ajutor si-au gasit ajutorul aici. Cei care nu se plictiseau si puneau intrebari fara rost nu.

| Nicoleta a răspuns:

Daca intrebarea pusa de tine nu era una pusa la panarama, atunci nu mi se pare normal ca sa ti se raspunda urat.
Am vazut useri care dau raspunsuri total paralele cu intrebarea.
Nu-i baga in seama

| tpuu a răspuns:

Hei.sincer inca nu mi sa intamplat.deoarece sunt noua happy. Dar cred ca o sa mi se intample si mie pana la urma :p. Daaar oh go on...nu pune la socoteala.oh go on

| RUMBURAK a răspuns:

Depinde foarte mult si ce intrebare pui.nu?

| Laviniaa30 a răspuns:

Eu sunt noua pe aici. Dar am citit cateva intreabri si am fost socata cu cata indeferenta si nesimtire pot raspunde unii oameni la intrebarile unor oameni care ciar au nevoie de ajutor. Intr-aevar unii chiar pun niste intrebari penibile, dar nu trebuie sa fie tratati cu atat de multa nesimtire.

| Buhh a răspuns:

Uni chiar merita