Da si mi-e mi se pare cam ciudat ( este ca un fel de obsesie subliniez ca un fel de) dar fii fara grija o sa ii treaca iar in timp o sa zica : ce a fost in capul meu
Precis ii ceva trecator ...Nu mis s-a intamplat dar imi imaginez. Va trece! Si da este ciudat pentru ca nu se poate sa-ti placa un actor gandindu-te ca el nu s va uita la tine. In fine.
Nu. Sunt o persoana f realista si niciodata nu am facut "pasiuni" pentru cantareti, actori etc. Pe langa o pierdere de timp, un actor este totusi un om ca toti oameni doar ca are un har deosebit si nu vad motivul pentru care "i-as ridica statuie"
`mine fereste, iar cu fantezii de-astea adolescentine . Ea nu se gandeste ca nu o sa il cunoasca niciodata pe actorul respectiv?
Tu ai vazut prea multe filme. De intamplat nu s-a intamplat unei prietene ci tie. Ce sa spun, daca te uiti la filme si ai fantezii sexuale cu nu stiu ce actor, e normal...doar traim in Romania!
Un om venereaza un alt om? Un personaj din aceasta "ecuatie", nu indeplineste calitatile unui om. N-am patit de astea, felul meu de-a fi nu -mi da voie. Spune-i amicei tale ca are o problema de personalitate. Spune-i sa invete a se aprecia ca persoana.
Mi-e sa stii sincer ca mi s-a intamplat si este ceva ff firesc dupa parerea mea adica tipi sunt draguti nu ai ce ii zice
anonim_4396 întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: