| wizopo a întrebat:

Vi s-a parut o idee buna testele astea initiale? Mie nu

8 răspunsuri:
| Siracuzia a răspuns:

Nici mie...

| ndc a răspuns:

Idee proasta (mai putin la e.g. mate, unde chiar ai nevoie de cunostintele din gimnaziu), realizare deplorabila.

| bobleancadana a răspuns:

Absolut deloc,adica daca ne-a dat aceste teste cu ce ne-am imbunatatit cunostintele? Daca vor sa afle la ce nivel suntem ok, dar la latceva nu vad la ce ar pute folosi, mai multa bataie de cap si pierdere de timp

| LadyLuck a răspuns:

O idee proasta si o pierdere de timpsad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt niste impecili sunt cls a 12-a si tot ce imi ardea mie la inceputul anului era sa dau teste initiale...nu am deschis o carte, un caiet vara care tocmai a trecut eu si inca 1 milion de elevi care au trecut clasa a 12-a, normal ca ies note mici la testele astea pentru ca noi stim ca nu se trec in catalog(daca cineva le trece faceti scandal ca nu are voie)si nimeni nu invata decat aia tocilari care nu ai nimic de facut decat toceala, toceala si iar toceala.o prostie o pierdere de timp asta mi se pare mie ca ar fi cu aceste teste.

| CGAlexandra a răspuns:

Nu,nu mi s`a parut o idee bunahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu?
Măcar la mate şi la română să dea, pentru că trebuie să vadă şi profesorul ce ai învăţat, şi câtă cultură mai ai în căp-şor.

| Nolkyz a răspuns:

Ideea nu este rea insa organizarea a fost de tot r*****l. pentru ce sa dau eu test la biologie/mate/chimie/fizica cand eu sunt la profil uman specializarea filologie? pentru ce? de ce sa stau sa-mi bat capul cu ele cand mai bine invat pentru materiile necesare mie?