Buna sabyna.
A facut un lucru foarte bun cu aleea Michael Jackson.Ar putea sa ii puna probleme lui Basescu.
Cred ca va iesi tot Basescu..
Pa`pa
Asa a facut si Ceorbea si sa ales praful din toate. Bucurestenii l-au ales pentru ca au avut incredere inel. A inceput o treaba, a promis ceva, trebuie sa iti onorezi promisiunile din campania electorala. Nu spun ca nu o fi bun pentru portofoliu de presedinte dar cand alergi dupa doi epuri nu prinzi nici unul.
Oprescu va fi un candidat serios pentru. Basescu la urmatoarele alegeri, nu astea de anul asta, unde va iesi firesc tot Basescu.
Eu nu am nimic cu Oprescu. Mi se pare un om, mai serios asa de felul lui, dar cine stie? In Romania merita incercat orice.
Hai sa-l votam atunci pe nea,, Jiji,, daca nu-l vreti pe nea Base'... facem revolutie daca iese din nou el(Basescu)
Eu ii multumesc ca nu a insistat cu ceasurile acelea aurite, si ma tem ca va cheltui mult mai mult cu Disney Land -Mogosoaia. Tara arde si Oprescu se da in ...alea de se invart tare! Si daca meritele lui de a face ceva pentru fanii lui MJ sunt suficiente pentru a fi ales... spor la vot!
adinutza_3925 întreabă: