Pai, nu e cine stie ce, dar eu am o sora mai mare si un frate mai mic, si eu cu sora mea ne uitam tot timpul la Fenomene Stranii de pe Discovery vinerea de la 22:00, si ne-am ganditi sa-l speriem pe fratele meu, si ea sa ascuns sub pat cu telecomanda si schimba programele, l-am speriat bine pe fratele meu, dar apoi...Eram intr-o zi doar eu cu el in camera si numai vedem ca se schimba programele pana la ultimul, care e Radio, si e dupa genuri de muzica si se da in jos pe lista pana la Jazz, eu, ma uitam la telecomanda, care era pe pat in fata mea, nu se apasase nici un buton, si oricum trebuia sa folosesti butonul de mers in jos ca sa ajungi la Jazz, m-am speriat putin, acelasi lucru i s-a intamplat si surorii mele, doar ca la ea a intrat prin lucruri si mai complicate, pana s-a oprit. E foarte straniu, odata sau schimbat de cand faceam farsele cand era toata familia de fata, si sau intamplat doar dupa glimele noastre.Insa u fost doar trei astfel de evenimente, cele care ti le-am spus.
Daca vrei crezi uite ce patesc eu.Visez din ce in ce mai des unele lucruri care peste citeva zile se adeveresc si asa d evreo jumate de an deja. Ce-ar insemna asta? Funda?
Nu si nu cred in asa ceva daca ai dovezi aratami si mie ceva dovezi.
am raspuns primul daca poti da-mi si mie 1 funda
Nu cred ca mi s-a intamplat neaparat evenimente paranormale, dar un timp auzeam pasi prin casa, seara...mori de frica cand auzi pasi si nu vezi nimic!
Pavel nu stiu sa iti raspund si mie si inca unei prietene ni se intampla la fel. visam unele lucruri ce urmeaza sa se intample peste cateva ore sau zile mda e ff ciudat dar si naspa pentru ca visez numai ctv secunde din ceea ce o sa se intample nu tot momentul
Mda...desi suna foarte stupid pe 1 ianuarie 2011 noaptea in drumul spre casa am vazut pe cineva zau ca parea real cineva vroia sa tranverseze strada in urmatoarea secunda am vrut sa tip la prietenul meu care conducea cu viteza dar nu era nimenifoarte ciudat...cred ca am innebunitdesi pare real unele persoane cred unele nu p.s.merit o fundita? :*