| oana23madrid a întrebat:

Vi se intampla des sa visati prima iubire chiar daca nu mai sunteti impreuna? mie mi se intampla foarte des si nu stiu care ar fi explicatia pentru ca nu ma gandesc la el!

6 răspunsuri:
| vilmaristul a răspuns:

Subconstientul, bata l vina!
a ramas undeva intr unul din cipurile memoriei, si iese la suprafata cand iti e lumea mai draga!
a fost ceva iubire daca sta inca intr o c(amaruta) secreta!

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

De multe ori visele reprezinta reflectia unor frustrari pe care le traim in viata de zi cu zi. Alteori, ele fac parte din categoria prevestirilor. Sunt si vise insa care scot la iveala ceea ce dorim sa tinem cat mai bine ascuns in sufletul nostru, sau, de ce nu, sa dam uitarii. Eu cred ca acel barbat este inca in inima ta si, daca l-ai iubit cu atata putere, ii vei purta in tine amintirea toata viata. Si, la urma urmei este foarte firesc. De fapt, el a fost unul dintre barbatii vietii tale.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Acu doua nopti am visat... Na ca bine zici. Sa-i dau un mail!

| miauu a răspuns:

Buna! da mi se mai intampla. imi aduce cosmaruri.m-am saturat de el, sta in cartierul alaturat si de fiecare data cand il vad tremur si mi se face raustraight face
as vrea sa moara sa dispara.crying(

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca am prieten, nu il mai visez pe fostul. Dar acest lucru mi se intampla dupa ce m-am despartit de el fie pentru ca: inca eram afectata de despartire, durere prea mare, etc., fie ca inca tineam la el undeva in adancul sufletului meu, chiar daca ne-am despartit, si poate constient, nu imi dadeam seama de ceea ce simt. Avand in vedere ca era si prima iubire e km greu sa te rupi total intr-un timp scurt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ultimul meu vis a fost acum doua saptamini. L-am visat pe bunicul si e mort. O fi, doamne fereste vreo prevestire? E legat de intrebarea ta pentru ca la el am tinut cel mai mult de mic...Sa-i dau un mail?