Pai daca lui ii place de ce nu?
el crede ca este potrivita pentru el...pai asa este!
Este decizia lui si cred ca este alegerea corecta decat cu alte fufe mai bine cu selly
A nu prea are de ce profita si ea castiga destul de bine si oricum e o treaba de copii adica nu o sai vezi casatoriti si oricum mi se pare ca e doar o treaba de presa ea e cu tyler
Lol ce copil MA slena e cam asa sus iar celelalt adica biber are biber o melodie dedicata selenei dar bieber jos gomez sus
Sa`ti spun ceva, eu sunt fana BieberHate selena! XselenaX.asa,deci,justin a recunoscut ca relatia dintre ei nu e decat prietenie si atat, iar selen aa spus intr-o emisiune cand au dat aia poze cu ei doi ea a zis ca e prea pitic(minte) pentru ea iar justin a spus intr-o emisiuna la ellen mi se pare ca nu sunt decat prieteni si daca ar fi sa fie iubita lui nu ar fi genul lui
Pff si Justin ce prostut,cite lucruri a spus toanta de Selena despre el (cum ar fi " ca nu este asa de cool,dupa cum crede lumea, ca doar pe scena face toate astea, si a mai spus ca nu sar saruta cu el niciodata")!
Heh...eu deja am lasat sa ma atasez asa tare de Justin din cauza la pedofila aia de Selena,profitoarea naibii`!
Hmm...ce ar crezind ea ca Justin daca i-a dat un colier cu diamante, va avea totul de la el, daca el pe cind avea 14 ani,ii placea de Selena,acum ca o are, ii va face toate poftele ca un prostut, orbit de toata povestea asta cu iubirea`!
Deciii imi placee mult de J.B.
Dar daca e cu selena nu inseamna ca nu imi mai place de el sau nu mai sunt fana lui.
Sunt invidioasa dar...pe bune el habar nu are ca noi existam
As da orice sa pot sa vorbesc cu el.
Desi am twitter-ul lui.
Selena se potriveste cu el ea este o fata foarte frumoasa.
bye: )
Pai selena este ff draguta dar justin biberon cred.ca e cel mai bigam baiat din lume.pai ba se saruta cu miley...ba cu Caitlin Beadles(care eu una cred ca se potrivea mult mai bine cu justin decat selena.si imi pare ff raw ca a patit accidentul acela. ) acum cu selena si la prezentarea gremi cu rihanna...baiatu asta e asa de increzut.nu stiu cum il puteti suporta.
Geloasa?:]]daca el e prost si nu vede, tu degeaba te agiti in fata pc-ului ca Selena profita de el in continuare
CristinaCrisy întreabă:
Yurisa întreabă: