Eu sunt de parere ca break-ul este pentru partea masculina,daca tie iti place poti face asta in privat,acasa la tine, la sala unde vrei tu dar nu in public. La o fata break-ul emana barbatie si daca vrei sa iti mai faci vreo relatie cu un baiat frumos la care sigur visezi nu cred ca trebuie sa mai faci asta in vazul tuturor, il va atrage dar doar in spirit prietenesc. Asta este sfatul meu!
Nu, nu e penibil. E okay. Daca iti place si te face fericita, atunci nu renunta Eu cunosc fete care fac breakdance si nu e nimic neobisnuit in asta
E absurd.paractici ceea ce simti u ca vrei sa practici si te face sa te simti bine! eu am mai vazut fete care au dansat breakdance si mi-a parut chiar interesand...cu ocazia asta poate ca esti mai deosebita decat celalalte!
NU te lasaaa!
e bine sa arati ca si o fata poate face ce face un baiat.
pana la urma, faci ce iti place, nu ce`i place prietenei tale
Ba din contra. E interesant ca o fata sa practice breakdance. Pare mai atragator.
Ce`i cu intrebarea asta? Beakdanceul este pentru toata lumea! Daca "prietena" ta ar stii break sigur ar face, da` cum nu stie e invidioasa. Continua sa faci daca`ti place. Eu cunosc o fata care practica break de foarte mult timp, face parte dintr`o trupa de dans si uneori este invitata la diverse spectacole si mai castiga niste bani. Succes!