| DDCC a întrebat:

Viața merită trăită sau nu? Ce este mai ușor, să renunți sau să lupți pentru visele tale? Dar ce este mai util? Vă place ce faceți în momentul de față sau ce făceați în trecut? Mă refer la studii(școală, liceu, facultate, masterat), la eventualul loc de muncă, la ce ați realizat până acum și la ce plănuiți să realizați pe viitor? Care este părerea voastră despre asta?

Răspuns Câştigător
| blueheart a răspuns:

Hei! Viata este o lupta, de pierzi sau castigi mergi mai departe. Asta te face un luptator, un invingator desi la prima vedere crezi si esti convins ca ai pierdut. Toate esecurile sunt de fapt mici obstacole pentru a te face mai puternic. Daca ai cazut, te ridici si mergi mai departe. Lupti pentru a deveni mai bun, pentru a te autodepasi.
Niciodata nu as renunta la un vis oricat de imposibil ar parea. Poate nu voi realiza nimic dar macar stiu ca am luptat.ca nu am renuntat. Asta ma face o luptatoare.Asta sunt.
Imi place ce fac acum,asta mi-am dorit,iubesc copiii si sunt fericita in mijlocul lor.Ei imi redau zambetul cand uit sa zambesc, imi dau putere cand simt ca nu mai pot lupta.
Sunt mandra de mine, de ceea ce am realizat pana acum pentru ca am luptat singura si asta e satisfactia mea.
Am o viata frumoasa, prieteni minunati imi lipseste doar un singur lucru pentru a putea fi fericita in totalitate, dar toate la timpul lor. Tomorrow is always another day...
Traieste viata frumos si lupta pentru ea. Nu-i lasa pe altii sa te vada altfel decat esti. happy

12 răspunsuri:
| WhatMeanLove a răspuns:

Viata merita traita fiindca ai numai una.Lupta pentru visele tale si fa orice sa se indeplineasca.Imi place tot ce fac si nu m-as schimba.In viitor nu m-am gandit inca ce voi face dar un lucru stiu sigur, nu ma dau batuta. Dupa intrebare nu-mi dau seama dac esti cu moralul ridicat sau la pamant deci oricum esti iti urez noroc.

| DDCC explică (pentru WhatMeanLove):

Mersi, cu moralul nu contează, e viața mea, problemele mele. Eram curios de alții cum și-au, își și își vor trăi viața, dacă au vreun regret de ceea ce n-au făcut când trebuia, la momentul potrivit.

| WhatMeanLove a răspuns (pentru DDCC):

happy Ok atunci.

| Dariusuu a răspuns:

Viata merita traita, oricum e ea cu bune s-au cu mai putin bune.

Nu regret nimic din ce am facut iar despre viitor nu prea imi fac griji.

Ori la ce m-as gandi va fi altfel.

http://www.youtube.com/watch?v=mNaqJIAu57Y

| DDCC explică (pentru Dariusuu):

Running into a forest, you think it's an ambush because many guys are looking for you and you realize you actually have no escape, no place to run away. In your mind eveything ends. http://www.youtube.com/watch?v=MOg8Cz9yfWg De multe ori e așa. Sorry for the reply(Scuze de răspuns la răsp. tău):D

| Dariusuu a răspuns (pentru DDCC):

Frumos, l-am adaugat la favorit.

p.s Si ma bucur ca ti-am dat un raspuns.

Atunci asta înseamnă că ești fericită în momentul de față? În ce constă mai ales această fericire a ta, dacă pot să știu? big grin

Fericirea altora, pasarea celor dragi fata de mine, si muzica.

Dar pe tine ce te face fericit?

P.S sunt baiat.

Îmi cer scuze, am uitat să scriu /ă(fericit/ă), sper că nu te-am supărat sau jignit cu ceva.big grin La mine, nu cred că prea contează, mai mult ce cred alții despre mine, de le pasă sau nu, cam atât.

Nu e nimic. Iti multumesc inca odata pentru videoclip. Chiar cautam asa ceva.

N-ai pentru ce, mie melodii din astea îmi plac mult, cum e și ERA-AMENO, Vangelis Conquest, Skyrim Peter Hollens etc. deoarece deja te plicitsesc cu el big grin

| blueheart a răspuns:

Si asta e melodia care ma reprezinta
http://www.youtube.com/watch?v=EVxthASjpBQ