Eu am un bradulet micut artificial, cu globuri cat mai vesele, cu culori ritmice, puse paralele cu fel de fel de decoratiuni superbe disparut in culorile ierni, rosu-alb, si mai multe alte variante cat mai calduroase de reci! Sa ai un bradulet cat mai frumos, si sub el cadouri nenumarate de frumoase impachetate in harti colorate!
Bafta si Craciun Fericit!
Bună!
Natural, cu culorile roșu, albastru și auriu, ca să nu fie așa de colorat, și cu luminițte colorate sau doar galbene.
Baftă!
Cel artificial nu atrage chiar atat de mult craciunul... cel natural face prea multa mizerie...deci nici unul
Mi-am ales un brad natural anul asta{cel putin in camera mea}...am folosit culorile argintiu, galben si roshu s-au asortat cat de cat, oricum vroiam sa iasa ceva gen "lady gaga tree")
Pai eu aleg brad artificial pe care in ornez in culorile Craciunului : rosu si srgintiu
Bye
Sarbatori fericite!
Heeei Pai eu o sa-mi decorezi bradul in rosu si alb(culorile craciunului) si o sa-mi iau brad natural, deoarece cel artificil nu miroase asa de bine. Eu nu imi iau brad natural doar ca miroase bine, dar mi se pare mai special, chiar daca ii pica frunzele la un moment dat. Sarbatori fericite!
Aleg artificial deoarece tine mai multi ani (eu il am de 5 ani si tot e bun) folosesc beteala:rosie albastra galbena aurie argintie alba roz si verde
globulete de oricare fel
si o stea in varf:aurie
cum pun beteala?
simplu
din an in an o pun cu o pozitie schimbata
de Ex
anul acesta o voi pune: o prind aproape de varf si o las sa curga ca sa zic asa pe brad
globuletele le pun la nimereala
stii ce frumos iese?
instalatii in fora de bradut mic
si clopotei:
albi algintii si aurii
sper ca te-am ajutat cu decoratul bradulu
funda?
Pai in primul rand aleg natural mai ales pentru mirosul acela specific si minunat si pun cam tot ce se poate pe el
Brad natural, ftw! Altfel nu mai e Craciun.parerea mea.Si-l decorez in toate culorile, numai sa arate bine si sa fie incarcat - si cu (,) crengi, si cu globuri.
Eu am decorat deja bradul si l-am facut mai mult rosu cu alb dar si putin din alte culori si arata SUPER!
Oooo, e artificial, sa mai salvam si noi padurile...
Eu am un brad artificial pentru ca e mai ieftin si dureaza mai mult
bradul meu e impodobit cu globuri aurii si cu o un material care are rol de beteala, verede, care e incojurata cu margele aurii:X am funda aurii--tot bradul meu e auriu:X[ l-am facut asa pentru ca in anii trecuti era facut numai cu rosu.]
Noi preferam cel natural, iar la culoare am ales anul acesta sa fie argintiu...mai ales pentru ca sunt foarte usor de gasit ornamentele argintii.
:* PUP
Pai sincera sa fiu imi plac brazi artificiali caci cei naturali fac multa mizerie in casa si nu stau de craciun sa fac curat, dar am cumparat de la un supermarket un sprei cu parfum de brad adevarat si imi parfumez bradul vreau sa va zic ca nu este scump, pe o sticluta de 10, 75ml am dat 7 lei si cum bardul meu este de 180 cm mi-a trebuit doar o sticluta. dar in casa am pus in vaze si la usa crengute de brad natural decorate cu fundite clopotei globulete si ghirlande.va dau un sfat prietenesc sa nu va cumparti craciunite adevarate caci sunt otravitoare eu am in casa 10 craciunite artificiale date cu parfum special pentru flori.in ce priveste culorile bradului eu cred ca in culorile curcubeului ar fi cel mai frumos brad eu mi-am decorat bradul in :albastru, alb, roz, rosu, mov, galben, si cam atat ok sper sa primesc si eu o fundita caci am muncit la acest comentariu papa si sarbatori fericite
Cat mai frumos posibil, nici sa fie super-mega-ultra incarcat dar nici foarte simplu, alege si tu culorile mai naturale care crezi ca s-ar vedea frumos dupa ce e impodobit-nici rosu, galben si albastru dar nici numai alb si gri-.Si cred ca ar avea un efect mult mai fain atunci cand e bradul natural si nu artificial.
Eu am un brad artificial si e foarte bun ca se poate strange usor fara probleme si tine nu se strica plus ca il poti pune usor in un loc ingust pentru ca nu uita ca bradul artificial se monteaza si se demonteaza.
Intradevar e mai ok unul natural dar eu am unul artificial de 3 ani si mereu ma gandesc ca folosind un brad artificial savez un copac natural... ceea ce priveste decoratiunile eu folosesc rosul cu argintiul dar merge si rosul cu auriul
Pai eu am trei brazi...pe cel din camera mea il ''imbrac'' in rosu, pe cel din camera fratelui meu in albastru, iar cel din bucatarie in auriu. Da, si noi alegem brazii artificiali.Asa ne-am obisnuit . P. S: Brazii din camere au cam 1, 50 iar cel mare cred ca vreo 2 metri