| Lexiiii a întrebat:

Vine Craciunul.Deja ii simt spiritul cum imi invadeaza sufletul.happy
De Craciun totul este mai magic.
Voi ce vreti de la Mosul?

13 răspunsuri:
| NoNameJunior a răspuns:

Eu cred în spiritul lui, nu în persoana lui.
aş vrea un telefon nou şi blândeţea câinelui meu(este foarte rău).
tu ce îţi doreşti?

| Lexiiii explică (pentru NoNameJunior):

Eu vreau sa vina mama acasa.Si sa am un Craciun fericit si plin de iubire alaturi de cei dragi.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Zăpadă, pentru a mă bucura de farmecul sărbătorilor ca altă dată, și multă sănătate, căci este cea mai importantă.
http://favim.com/image/136138/.
Sărbători fericite!

| PinkyFlor a răspuns:

Buna happy

Ce frumoos ai vorbit love struck. Eu nu imi doresc altceva decat caldura sufleteasca, pace si fericire. E cel mai importantwinking kiss

| Négatif a răspuns:

Bună.
Eu îmi doresc doar sănătate, fericire, iubire...
Restu', nu ştiu! Ce vrea Moşul. Vreau să-l văd pe el fericit, dăruind câte un micuţ cadou fiecărui copilaş.
Succes!

| Madalovenar a răspuns:

Un bilet dus pana in Draganesti-Olt

| MadaTeIntreaba a răspuns:

Eu vreau un costum winx cu layla

| Nadynaa a răspuns:

As vrea un calculator nou de la parinti ca mosu nu exista laughing

| DorothyAnn a răspuns:

O orga electrica si dulciuri si si si... si vom mai vedea, dar nu vreau sa gauresc buzunarul lu' Mos Craciun!

| Speed99 a răspuns:

Tu mai crezi in mos craciun? laughing de la 7 ani eu stiu ca nu exista l-am vazut si pe prietenul tatalui unei prietene cum sa deghizat in mos craciun. Fetito nu mai crede tot ce auzi crede doar ce vezi
La fel ca
boss112

| Dotdotggg a răspuns:

Tu mai crezi in mos craciun?laughing de la 7 ani eu stiu ca nu exista l-am vazut si pe prietenul tatalui unei prietene cum sa deghizat in mos craciun. Fetito nu mai crede tot ce auzi crede doar ce vezi

| Lexiiii explică (pentru Dotdotggg):

De Craciun este frumos sa crezi.Asta e daca tu nu crezi, bineinteles ca cadourile sub brad le pune mama si tata.Dar cum alfel ar fi un Craciun frumos daca nu ai crede?

| norbert44 a răspuns:

Un telefon

Întrebări similare