Nu cred ca vine. Nu s-a anuntat nimic oficial. Oricum cred ca acum e la scoala... in Malibu
Cel mai posibil ...NU. Ea are multe turnee printre care nu este si Romania si mai are si scoala, dar e probabil sa vina in Romania ...peste cativa ani!
Da chiar vine intra pe www.starmania.ro si cauta mai multe detalii id meu e anca_claudia_love_selena
Miley Cyrus
Noul idol al adolescentilor americani, cantareata si actrita Miley Cyrus, va veni in Romania in toamna, anunta site-ul Evenimentul Zilei, care citeaza surse de pe piata de publicitate.
Motivul vizitei il constituie un concert pe care vedeta "Hannah Montana" ar urma sa-l sustina la Bucuresti, conform EVZ.
Miley Cyrus are 16 ani, un serial tv care se bucura de succes, trei albume No 1, o carte autobiografica, un film care a debutat pe locul 1 in box office-ul american anul trecut si un alt film ce urmeaza a fi lansat in curand.
Pana la confirmarea oficiala sau infirmarea concertului Miley Cyrus, vedeta va ajunge in vara in cinematografele din Romania, pentru ca "Hannah Montana: The Movie" va avea premiera in tara noastra pe data de 3 iulie 2009, conform CineMagia.
credeti-ma daca nu ma credeti intrati pe:www.bestmusic.ro
fannumber1mileycyrus întreabă:
teddy_8141 întreabă: