NU! sfarsitul lumii nu va veni in 2012 cred ca va veni prin 6000 sau nici atunci
Pamantul nu are inceput...si nici sfarsit, la fel si universul!
Stai calm/a nu vei prinde tu sfarsitul lumii cum nu-l vor prinde nici altii
Nu exista informatii pe net despre sfarsitul lumii in 2012. Tu ai citit numai zvonuri si vorbe alarmiste.Niciun om de stiinta n-a confirmat asa ceva.
Mai a murit ala care facea calendarul si nu a mai putut completa calendarul si ca fapt divers se spune ca acest calendar a fost dar inapoi 4 ani pentru a se sincroniza cu posibila nastere a lu Iisus (asa am auzit nu bag mana in foc) ceea ce ar insemna ca suntem in 2015 asa ca...
Have Fun
Salut prietene. Uite...iti zic eu ca vine, am vorbit cu ala negru de-i sus in cer si respira greu, si mi-a zis ca mai raman de pus la punct ultimele detalii, dupa aia, bum!
Of...
NU MURIM!In anul 2012 se sfarseste CALENDARUl Mayas.Dupa un alt calendar sfarsitul lumii ar veni in 2076!adica peste 67 de ani!deci asa caa...
Nici eu nu cred ca in 2012 va fi sfrsitul lumii pentru ca inainte spunea ca in 2000 va veni sfrsitul lumii si n-a fost nici-un sfrsit. Asta cred eu.
Sall eu cred ca vine sfarsitul lumii un 2012 si in primul rand bibilea nu ramne mincinoasa