| Maximillian a întrebat:

Vineri e ziua de nastere a prietenei melehappy. Suntem impreuna de vreo 4 saptamani. Ce i-as putea cumpara? Eu m-am gandit la ceva jucarie de plus.Voi ce ziceti? Funda!happy

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
11 răspunsuri:
| ஐIForgotMyNameஐ a răspuns:

Depinde si de personalitatea ei, daca e copilaroasa, sigur o sa-i placa, daca e matura, cumpara-i un lantisor, o bratara, niste cercei. Gestul conteaza, bafta!

| Anduu123 a răspuns:

E o idee buna o jucarie de plus daca e o fire romantica, daca nu cumpara-i un CD cu muzica sau ceva de genu happy Sper ca te-am ajutat

| danidaniel a răspuns:

Cati ani ai? prietena?

| emblem23 a răspuns:

Daca nu vrei sa cheltuiesti multi bani ai poti lua o jucarioara de plus, sau o cutie cu bomboane si o floare neaparat, de preferat un trandafir... funda plz

| Valentyn22 a răspuns:

Iai un buchet de flori da sa fie faine.

| FeliciaCorinaA a răspuns:

Un cd cu artistul ei preferat sau, daca nu il gasesti, cu ceva de dragoste, ceva gen Holograf sau ce cantareti de calitate in domeniul baladelor mai sunt prin Romania( se poate si de afara) - Adele-21 este genial. Daca nu ii place muzica( ceea ce e putin posibil) poti incerca sa te duci la Laris sau o firma care face chestii personalizate si sa le pui sa scoata intr-un anume fel, mai romantic, o poza cu voi doi, cumpara-i o bijuterie cu initiala TA pe ea, asa ca sa-i arati ca ai vrea sa te tina mereu aproape, chiar si cand nu sunteti impreuna. Daca nu iti place nicio idee din cele de mai sus poti incerca cu jucaria de plus desi a devenit deja un cliseu si nu mai impresioneaza pe nimeni

Răspuns utilizator avertizat
| MyMindRules a răspuns:

Jucarie? Eu zic sa-i iei un lantisor de argint. Ceva de genu:
http://www.bespecial.ro/Bijuterii/Coliere-Argint-cu-zirconiu-4684-p.html
Sigur ii va placea.Bafta!

| xAmyx a răspuns:

De exemplu iai putea cumpara un trandafir rosu si pe langa el o un ursuletz de plus sau o inimioara pe care scrie numele ei happy sper ca te-am ajutat funda?

| izabel05 a răspuns:

Neee jucariile de plus sunt deja expirate. Incearca si tu cu un lantic sau o bratarica de argintwinking

| edytzu4 a răspuns:

Ce zici de o inimioara maree (perna) si de niste cercei, nu foarte scumpi?