| Ξ ╚»◘ мєℓ²y ◘«╗ Ξ a întrebat:

Vodafone, Cosmote sau Orange?

Ce alegeti? si care vi se pare mai favorabila?happybig grin

Răspuns Câştigător
| pepe a răspuns:

Am renunţat la vodafone după mai bine de 6 ani.
Acum am Cosmote şi sunt mai mulţumit decât eram când am avut vodafone.
La vodafone trebuia să-mi fac 4 abonamente de 7 euro ca să am atâtea minute naţionale şi în reţea câte am la cosmote cu 8 euro.

29 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Eu prefer cosmote. Am avut si vodafone si orange si mi se pare mai rentabil avand in vedere raportul calitate-pret.

| AvalohAlyn a răspuns:

Orange. Cea mai populara si cea mai convenabila, parerea mea.

| viatadecacatt a răspuns:

Cosmote am si oricum e cel mai folositbig grin.

| Gabystelistu95 a răspuns:

Cosmote.

| Pho3nix a răspuns:

Am cartela si de Orange si de Vodafone si de Cosmote.
Dar Orange-ul il folosesc cel mai mult...toti prietenii sunt pe orange. Oricum reteaua asta e cea mai populara.

leonardk
| leonardk a răspuns:

Am Vodafone din 1998, Orange din 2002 si Cosmote din 2006. Categoric prefer Cosmote - calitate semnal - super, raport oferta/pret - super. Nu comentez Orange sau Vodafone ca ar fi o pierdere de timp. (vezi doar care sunt singurii lesinati care desi te conditioneaza sa stai in retea 2 ani, mai codeaza si telefoanele)

| daniDeeDee a răspuns:

Vodafone forever happy

| georgiana a răspuns:

Eu le am pe toate. laughing

| VladyCristian a răspuns:

Am abonament pe Cosmote dar si o cartela pe Orange. Sincer, aleg Orange pentru ca e mai simplu si mai fain laughing ( nu ma intreba dc pentru ca nu pot raspunde... ) happy

| Orannginna a răspuns:

Am Vodafone dar si multi prieteni pe Orange asa ca s'ar putea sa'mi iau si'un Orange. happy

| Ea a răspuns:

Eu nu stiu daca sunt in masura sa iti recomand ceva, pentru ca nu am incercat decat Orange. Mi se pare cea mai populara retea si dat fiind faptul ca este mai ieftina comunicarea in retea decat cea in afara retelei, Orange mi se pare cea mai favorabila alegere.

| D33d33wttzzaaaaaaa a răspuns:

Eu le am pe toate 3! laughing Dar prefer Vodafone, ca majoritatea prietenilor mei is pe Vodafone.

| Nic a răspuns:

Cosmote, renuntand la vodafone din comoditate big grin

| Babushka a răspuns:

Cosmote are o varietate larga de extraoptiuni.

| anissa a răspuns:

Vodafone happy

| ησ мυѕι¢✪ησ ℓιƒє a răspuns:

Am toate 3 dar cel mai mult imi place Cosmote... cele mai bune ofertewinking

| Aurelia a răspuns:

Stiu cum este Vodafone, si Orange de asemenea, insa Cosmote nu stiu, nu am niciun telefon mobil pe aceasta reteathinking Oricum, daca vrei o recomandare: Orange in opinia meabig grin

| StaRmAgiC a răspuns:

Cosmotebig grin
Dar aiurea cand nu mai am minute internationalehee hee si trebuie sa vb numai pe cosmote.:-J

| faranume a răspuns:

Cosmotehappy

| MaRRiaN a răspuns:

Am vodafone, dar ma bate gandu ca pe viitor sa trec la cosmote.

| Magic a răspuns:

Cosmote

| X...yop...x a răspuns:

CosmoteX::X

| curiosudemine a răspuns:

Orange happy

| Rallu_3508 a răspuns:

Cu siguranta Vodafone.Toata familia mea este pe
Vodafone.laughing

| drumurile a răspuns:

Cosmote minute alea alea asta am in prezent si mentin, am avut si vodafone da nu se merita, orange nu am avut niciodata

| yoooo1990 a răspuns:

Cosmote!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orange

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cosmote

| malina_9455 a răspuns:

Pai...eu am toate 3 cartelele. dar orage e praf. cel mai convenabil ar fi vodafone. sau chiar cosmote.nu stiu...depinde si pe ce retea este familia ta