Am renunţat la vodafone după mai bine de 6 ani.
Acum am Cosmote şi sunt mai mulţumit decât eram când am avut vodafone.
La vodafone trebuia să-mi fac 4 abonamente de 7 euro ca să am atâtea minute naţionale şi în reţea câte am la cosmote cu 8 euro.
Eu prefer cosmote. Am avut si vodafone si orange si mi se pare mai rentabil avand in vedere raportul calitate-pret.
Am cartela si de Orange si de Vodafone si de Cosmote.
Dar Orange-ul il folosesc cel mai mult...toti prietenii sunt pe orange. Oricum reteaua asta e cea mai populara.
Am Vodafone din 1998, Orange din 2002 si Cosmote din 2006. Categoric prefer Cosmote - calitate semnal - super, raport oferta/pret - super. Nu comentez Orange sau Vodafone ca ar fi o pierdere de timp. (vezi doar care sunt singurii lesinati care desi te conditioneaza sa stai in retea 2 ani, mai codeaza si telefoanele)
Am abonament pe Cosmote dar si o cartela pe Orange. Sincer, aleg Orange pentru ca e mai simplu si mai fain ( nu ma intreba dc pentru ca nu pot raspunde... )
Am Vodafone dar si multi prieteni pe Orange asa ca s'ar putea sa'mi iau si'un Orange.
Eu nu stiu daca sunt in masura sa iti recomand ceva, pentru ca nu am incercat decat Orange. Mi se pare cea mai populara retea si dat fiind faptul ca este mai ieftina comunicarea in retea decat cea in afara retelei, Orange mi se pare cea mai favorabila alegere.
Eu le am pe toate 3! Dar prefer Vodafone, ca majoritatea prietenilor mei is pe Vodafone.
Stiu cum este Vodafone, si Orange de asemenea, insa Cosmote nu stiu, nu am niciun telefon mobil pe aceasta retea Oricum, daca vrei o recomandare: Orange in opinia mea
Cosmote
Dar aiurea cand nu mai am minute internationale si trebuie sa vb numai pe cosmote.:-J
Cosmote minute alea alea asta am in prezent si mentin, am avut si vodafone da nu se merita, orange nu am avut niciodata
Pai...eu am toate 3 cartelele. dar orage e praf. cel mai convenabil ar fi vodafone. sau chiar cosmote.nu stiu...depinde si pe ce retea este familia ta
Yurisa întreabă: