Da,si am omorat o cioara puturoasa si am pictat mormintele cu sangele boratului.N-a fost cine stie ce mare treaba, dar am mai trecut de vreo 10 ori ca sa profanez mormintele cu zvastici si insemne SS.Placut.Pace!
Nu am fost si nu vreau. Nu ca mi-ar fi frica da ce sa fac la ora aia in cimitir?
Da, de nenumarate ori si la 1 si la 3, dar, nimic infiorator. plictiseala mare, e doar pierdere de timp, nu-ti recomand!
Da si am stat acolo pan'la 6 dim ca cica se int ceva dar nu s-a intamplat nimic
Am fost si dupa 12.si mie'ra frica.nu tias recomanda asta decat daca vr sa te sperii de moarte.mai ales ca akl era o baba in alb care ma speriat...
Nu,dar vreau sa merg. As merge si acum in momentul asta da' cred ca o sa ma plictisesc daca-s singura
Da,am ast sa iasa un mort da din pacate nici unul n-a vrut
serios acum, da am fost dar nu s-a intamplat nimic
Dap, in noaptea de inviere! prea misto, pacat ca nu s-a trezit un mort, sa am cu cine face o lupta de sumo)))))
Am fost nimic special la mine aici pana cand m-am dus in alta parte si am trecut p langa un cimitir pl 2 dimineata... se vedea ceata prin el desi afara era cald )))
Daaa... cu varamiu si am fumat si am baut abia am mai ajuns acasa a fost mortala daca nu eram putin ametita nici ca ma duceam
Sincera sa fiu, am fost cand eram mai mica si mi-a placut. Pacat ca acum nu mi se mai pare atat de interesant.