Da, a castigat pe merit. Nu avea mai mult talent ca Iustin, asta e evident, sa fim seriosi sunt doar 5 contratenori in lume, dar ce face Adrian prinde la public. Acum sincer, cati asculta Eminem si cati merg la opera?
A sensibilizat tara cu mesajul lui patriotic. Sincer nu mi s-a parut mai bun ca ceilalti finalisti, dar daca asta a considerat majoritatea, asta s-a intamplat.
Nu merita, chiar deloc. Emisiunea se chema "Romanii au Talent" nu "Dansez pentru tine"... nu e singurul care e fara parinti, si sunt destui care canta mai bine ca el si... in fine, credeam ca o sa fie misto emisunea dar a dezamagit mult. Mihai Petre s-a uitat prea mult la British Got Talent si incerca sa faca pe tipul mai sever dar de fapt e un papagal.
Categoric NU!
La emisiunea asta care nu ma pasioneaza deloc, ar trebui sa se puna accent pe TALENT nu pe dramele prin care trec concurentii, nu prea se tine cont de talent, daca unul din ei nu are casa/parinti/bani etc. are N mai multe sanse sa castige decat unu care este mult mai talentat ca el si ar merita cu adevarat sa castige, oamenii il voteaza pe ala care are povestea mai "trista" si plang la ea, nu pe cel care are talent mai mare si ani de munca. Dupa parerea mea erau altii mult mai talentati decat asta. Nu ar terbui sa le zica "povestea" concurerntilor, ci ar trebui s se puna accentul pe talent ca de aceea se numeste "Romanii au TALENT".
Nu mai zic ca juriul este de doi bani... aia sunt barbati sau domnisoare? mai ales Mihai Petre ala e vai de steaua lui.
@lilme89 ultima parte ai drepatate@PredatoR si u ai dreptate la inceput.Poi intr-un fel vroiam sa castige el,dar vroiam sa fie pe locul II si iustin narcis(baiatu' din bc, cu opera).Mie una mi-a placut de aman2, dar pentru.ca adrian a cantat ceva legat de Romania, a primit mai multe voturi...Chiar el a spus ceva d genu"Atc cand, canta vrea ca oameni care-l asculta sa inteleaga mesajul melodiei" si, au fost multe "fetite" inebunite dupa adrian si clar castiga
NUUU! a impresionat toata tara cu povestea lui de viata si el nu are talent deloc...km canta el poti sa kntzi si tu si eu...mai st. 1000000 care knta ca el
AlexissMla întreabă: