anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi aveti vreun jurnal unde scrieti chestii care vi s-au intamplat amuzante?laughing sau chestii de neuitat":d [ nu neaparat jurnal]big grin si unde il tineti? ca as vrea sa imi fac si eu unu dar mie teama sa nu-l gaseasca cineva:d! Hai raspundetihee hee >aveti:? ce scrieti in >el:? unde'l tineti:?laughing

Răspuns Câştigător
| ZoeyMe a răspuns:

Iti poti face un blog ca un fel de jurnal sau sa iti cumperi un jurnal cu cheie.Eu una m-am descurajat fiindca mai demult am primit un jurnal de la sora mea iar dupa ce am scris in el l-a luat, l-a citit si l-a aratat la parinti.

6 răspunsuri:
| GuessWhoIAm a răspuns:

laughing
buna asta cu jurnalubig grintongue

| Midway a răspuns:

Scriu despre tot ce s-a intamplat in ziua curenta si eu il tin in congelator big grin

| Madalina123 a răspuns:

Da,am. Pe timpul verii il tin in dulapul cu haine de iarna, iar, pe timpul iernii, dulapul cu haine de vararolling on the floor))

| Bubbles1218 a răspuns:

Ia-ți un jurnal cu cheiță și un seif. sau un loc unde nu umblă absolut nimeni, chiar nici tu! laughing

| paulx94x a răspuns:

Eu il tin pur si simplu pe la birou, nu este "top secret" scriu din cand in cand tongue

| ColorfulBubbleGum a răspuns:

Am avut acum cateva luni,insa in ultimele doua luni nu am mai scris nimic.
Scriam tot ce mi se intampla peste zi,insa folosind procedee artistice cat mai variate,facand jurnalul ca o poveste.happy
Unde il tineam? Simplu,in birou,pentru ca stiam ca nu intra in camera mea decat frate-meu din cand in cand, iar el sta doar la TV, deci nu il cauta nimeni.happy