Majoratul am tinut impreuna cu toti ceilalti din clasa, impreuna, la sfarsitul verii, cand fiecare a devenit deja "major".
Am tinut o petrecere mare la iarba verde, cu foc de tabara, gratar, ceaun, frigare si muuuuulta bere si tarie
Ne-am pus laolalta fiecare ce- si cat am avut: banii de buzunar si ce a fost disponibil din frigider...
Si acum ne aducem aminte cu mare placere de acel week-end de neuitat!
Eu am aproape 40 de ani și încă nu l-am serbat. Eu vreau să îl sărbătoresc la 80 de ani.
Nu am făcut nimic special, mai mult din obligație am cumpărat un tort și un bidon de suc
Nu îmi place să îmi serbez ziua de naștere
De ce sarbatorim atunci cand suntem cu un an mai batrani si mai aproape de moarte? logica oamenilor
Da, l-am ținut, dar mai mult din dorința părinților fiindcă voiau să fie și rudele prezente, însă am plecat după la munte cu prietenii mei
Nu, mi s-a parut o prostie. Ziua in care implinesti 18 ani nu e cu nimic mai importanta decat in cea in care implinesti 17, 21 sau 30 de ani.
Pe la 17 ani imi doream o super petrecere la restaurant, cabana, ceva, cu zeci de cunostinte si rude in jurul meu. La 18 am realizat ca n-am nevoie de asa ceva, ca e inutil sa chem toti oamenii cu care vorbesc cand avem nevoie de ceva sau cand ne intalnim pe strada o data la nu stiu cat timp, asa ca m-am gandit ca ar fi mai bine sa invit acasa cei mai apropiati prieteni si cateva rude, si m-am simtit mult mai bine, am fost in largul meu, si nu regret niciun moment alegerea facuta.
vodka99behappy întreabă:
anonim_4396 întreabă: